Вкусный салат с говяжьим языком и шампиньонамиРЕЦЕПТ – Смачного салату з язиком яловичі та маринованими печерицями.

Смачний святковий салат. Страва з яловичим язиком, огірками, маринованими печерицями, сиром і кукурудзою – ошатна і дуже смачна страва, яка точно не залишиться осторонь. Найтриваліший процес – варіння яловичого язика, але зробити це можна і заздалегідь.

Інгредієнти:

  • Язик яловичини  – 400 гр.,
  • Мариновані печериці – 100 гр.,
  • Огірок – 2 шт.,
  • Перець жовтий – 1 шт. та червоний – 1 шт.,
  • Кукурудза консервована – 200 гр.,
  • Сир твердий – 200 гр.,
  • Сухарики – 200 гр.

Приготування страви:

1. Язик відварити, нарізати соломкою.

2. Усі інгредієнти нарізати також соломкою.

3. Хліб нарізати кубиками, побризкати оливковою олією, посипати спеціями, запікати 10 хвилин у духовці при температурі 200 градусів.

4. Перед подачею змішати з майонезом.

Смачного!