Смачний салат з язиком яловичі та печерицями
РЕЦЕПТ – Смачного салату з язиком яловичі та маринованими печерицями.
Смачний святковий салат. Страва з яловичим язиком, огірками, маринованими печерицями, сиром і кукурудзою – ошатна і дуже смачна страва, яка точно не залишиться осторонь. Найтриваліший процес – варіння яловичого язика, але зробити це можна і заздалегідь.
Інгредієнти:
- Язик яловичини – 400 гр.,
- Мариновані печериці – 100 гр.,
- Огірок – 2 шт.,
- Перець жовтий – 1 шт. та червоний – 1 шт.,
- Кукурудза консервована – 200 гр.,
- Сир твердий – 200 гр.,
- Сухарики – 200 гр.
Приготування страви:
1. Язик відварити, нарізати соломкою.
2. Усі інгредієнти нарізати також соломкою.
3. Хліб нарізати кубиками, побризкати оливковою олією, посипати спеціями, запікати 10 хвилин у духовці при температурі 200 градусів.
4. Перед подачею змішати з майонезом.
Смачного!
Leave a Reply