Смачні квашені помідори за добу
РЕЦЕПТ – Смачні квашені помідори за добу.
Квашені помідори – це смачний і корисний продукт. Квашені помідори рецепт з села від тещі. Ця страва без оцту. Квашені (солоні) томати – це дуже корисно та смачно.
Час приготування: 1-на доба на 2-ві трилітрові банки.
Інгредієнти:
- 5 кг. помідорів малих сортів,
- 10 головок часнику,
- 6 ст. ложок солі,
- 3 ст. ложки цукру,
- Селера,
- Кріп.
Приготування квашених помідорів:
1. Залийте холодною водою помиті помідори.
2. Наріжте невеликими кусками листя селери.
3. Покладіть нарізану селеру, кріп та декілька зубків часнику в 3-літрову чисту банку.
4. Налийте у велику каструлю 6 л води. Додайте сіль, цукор та перець до смаку.
5. Доведіть до кипіння та одразу вимкніть вогонь. Вистудіть розсіл впродовж 5 хвилин.
6. Проткніть помідори зубочисткою біля хвостиків, аби вони були готові за 24 години. Утрамбуйте в банку. Бажано струшувати її, аби кожен овоч зайняв своє місце в посудині.
7. Залийте банки з помідорами розсолом. Закрийте кришками та залишіть у темному прохолодному місці.
Leave a Reply