Смачний домашній батон на сухих дріжджах та воді
РЕЦЕПТ – Смачний домашній батон на сухих дріжджах та воді.
Неймовірно смачний домашній батон. Він зовсім не містить яєць та дуже простий в приготуванні. Магазинний хліб стане більше не актуальний. Як смачно спекти Батон на воді з сухими дріжджами в духовці – простий покроковий рецепт в домашніх умовах, а головне швидко.
Час приготування: 70 хвилин.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 350 гр.,
- Дріжджі – 5 гр.,
- Цукровий пісок – 1 ч. л.,
- Сіль – 1 ч. л.,
- Вода тепла – 210 мл.,
- Олія рослинна – 30 мл.
Приготування страви:
1. Просійте борошно, додайте сіль, дріжджі, цукор та перемішайте. Влийте воду, олію та швиденько замісіть тісто.
2. Згорніть у вигляді кулі, покладіть в миску та залиште постояти пів години. Присипте тісто борошном, розтягніть в пласт та згорніть в рулет.
3. Потім знову розтягніть, згорніть в рулет та надайте форму батона. Перекладіть у форму для запікання, накрийте та дайте постояти 20 хвилин.
4. Змастіть молоком, зробіть характерні надрізи та випікайте пів години в розігрітій до 180 градусів духовці.
Приємного апетиту!
Leave a Reply