Смачний хек в гірчично-сметанному маринаді
РЕЦЕПТ – Смачний хек в гірчично-сметанному маринаді.
Хек в гірчично-сметанному маринаді, виходить неймовірно ніжний, соковитий та смачний. Особливо актуальною така страва буде на свята, коли закінчується піст та на столі повинні переважати рибні страви.
Час приготування: 79 хвилин.
Інгредієнти:
- Хек свіжоморожений – 3 шт.,
- Сметана – 6 ч. л.,
- Гірчиця – 1 ч. л.,
- Майонез – 2 ч. л.,
- Лимонний сік – 2 ч. л.,
- Морська сіль – 0,5 ч. л.,
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.,
- Сухарі для панірування – 2 ст. л.
Приготування страви:
- Ретельно помийте та наріжте рибу й натріть сумішшю перцю з сіллю.
- В мисці змішайте сметану, гірчицю, майонез та лимонний сік й змастіть сумішшю шматки хека.
- Поставте в холодильник для маринування на годину.
- Викладіть промариновану рибу на деко змащене олією, посипте сухарями та випікайте 30-50 хвилин в розігрітій до 180° духовці.
Приємного апетиту!
Leave a Reply