Смачний хек в гірчично-сметанному маринадіРЕЦЕПТ – Смачний хек в гірчично-сметанному маринаді.

Хек в гірчично-сметанному маринаді, виходить неймовірно ніжний, соковитий та смачний. Особливо актуальною така страва буде на свята, коли закінчується піст та на столі повинні переважати рибні страви.

Час приготування: 79 хвилин.

Інгредієнти:

  • Хек свіжоморожений – 3 шт.,
  • Сметана – 6 ч. л.,
  • Гірчиця – 1 ч. л.,
  • Майонез – 2 ч. л.,
  • Лимонний сік – 2 ч. л.,
  • Морська сіль – 0,5 ч. л.,
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.,
  • Сухарі для панірування – 2 ст. л.

Приготування страви:

  1. Ретельно помийте та наріжте рибу й натріть сумішшю перцю з сіллю.
  2. В мисці змішайте сметану, гірчицю, майонез та лимонний сік й змастіть сумішшю шматки хека.
  3. Поставте в холодильник для маринування на годину.
  4. Викладіть промариновану рибу на деко змащене олією, посипте сухарями та випікайте 30-50 хвилин в розігрітій до 180° духовці.

Приємного апетиту!