Котлети з пекінською капустою та імбірем
РЕЦЕПТ – Котлети з пекінською капустою і імбірем
Котлети з пекінською капустою – якщо ви вважали, що котлети це страва з особливим тривіальним смаком, то ви помилилися. У склад фаршу входить пекинська капуста, соус “солодкий чилі” і соєвий соус. І все це робить котлети зовсім іншими.
На гарнір логічно всього подати рис. Але і з картопляним пюре вони теж будуть відмінно поєднуватися.
Час приготування: 30 хвилин на 4 особи.
Інгредієнти:
- Свиний фарш 1 кг;
- Свіжий імбір 30 г;
- Пекінська капуста 200 г;
- Яйца 1 шт;
- Соєвий соус 2 ст.л;
- Чясник 3 зубчик;
- Солодкий чилі 50 г;
- Сіль за смаком.
Приготування страви:
1. Мілко рубимо імбир і чясник.
2. Нарізаємо зелені листя пекінської капусти.
2. Кладемо в миску фарш, мілко нарублену капусту, імбир, чясник і яйце. Все добре перемішуємо. Потім туди ж додаємо обидва соуси.
3. Вимішуємо протягом 5 хвилин. Потім формуємо котлети.
4. Смажимо на середньому вогні на олії до готовності з двох сторін.
5. Страва готова. Подавати зі сметаною або улюбленим соусом.
Leave a Reply