Котлеты с пекинской капустой и имбиремРЕЦЕПТ – Котлети з пекінською капустою і імбірем

Котлети з пекінською капустою – якщо ви вважали, що котлети це страва з особливим тривіальним смаком, то ви помилилися. У склад фаршу входить пекинська капуста, соус “солодкий чилі” і соєвий соус. І все це робить котлети зовсім іншими.

На гарнір логічно всього подати рис. Але і з картопляним пюре вони теж будуть відмінно поєднуватися.

Час приготування: 30 хвилин на 4 особи.

Інгредієнти:

  • Свиний фарш 1 кг;
  • Свіжий імбір 30 г;
  • Пекінська капуста 200 г;
  • Яйца 1 шт;
  • Соєвий соус 2 ст.л;
  • Чясник 3 зубчик;
  • Солодкий чилі 50 г;
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Мілко рубимо імбир і чясник.

2. Нарізаємо зелені листя пекінської капусти.

2. Кладемо в миску фарш, мілко нарублену капусту, імбир, чясник і яйце. Все добре перемішуємо. Потім туди ж додаємо обидва соуси.

3. Вимішуємо протягом 5 хвилин. Потім формуємо котлети.

4. Смажимо на середньому вогні на олії до готовності з двох сторін.

5. Страва готова. Подавати зі сметаною або улюбленим соусом.