Творожное суфлеРЕЦЕПТ – Сирне суфле.

Сирне суфле – це молочно-сирне желе з какао, без цукру. Замість цукру можна додати мед чи фруктозу. Рецепт цього шоколадно-синього десерту сподобається не лише дітям, а й дорослим. А особливо в спеку.

Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

Сир кисломолочний або сирна маса 500 г;

Молоко 100 мл;

Фруктоза або мед 2-3 ст. л;

Какао-порошок 2 ст. л;

Желатин 15-20 г.

Приготування страви:

1. Желатин залити склянкою холодної води і залишити на 30 хвилин щоб він набух.

2. Додати молоко, какао, фруктозу чи мед. Поставити на повільний вогонь і нагріти доти, доки желатин не розчиниться повністю, але не кип’ятити.

3. Додати сир або сирну масу і добре розмішати.

4. Відправити все в блендер і збити в однорідну масу.

5. Потім розлити формами і поставити в холодильник мінімум на 2 години, краще на ніч.