Сливове варення з апельсином та яблуками
РЕЦЕПТ – Сливове варення з апельсином та яблуками.
Сливове яблучно-апельсинове варення (на зиму). Яскраві і смачні ласощі, які відмінно підійдуть як доповнення до домашніх оладок, млинців, тостів або печива. Пікантним та оригінальним на смак виходить сливове варення. Домашні заготовки.
Час приготування: 2-3 години.
Інгредієнти:
- 2 кг. слив,
- 2 апельсина,
- 3-4 яблука кислих сортів,
- 1,5кг. цукру,
- За бажанням кориця.
Πриготування варення:
1. Сливи чистимо від кісточок, апельсини та яблука теж. Нарізаємо часточками, шкірку з фруктів не зрізаємо. Перемелюємо на м’ясорубці.
2. Додаємо цукор та залишаємо на годину. Ставимо каструлю на середній вогонь. Заважаємо і доводимо до кипіння.
3. Після закипання варимо 20 хвилин, знімаючи піну, розкладаємо в стерильні банки і закриваємо прокип’яченими кришками.
Це смачно.
Leave a Reply