Сливочное варенье с апельсином и яблокамиРЕЦЕПТ – Сливове варення з апельсином та яблуками.

Сливове яблучно-апельсинове варення (на зиму). Яскраві і смачні ласощі, які відмінно підійдуть як доповнення до домашніх оладок, млинців, тостів або печива. Пікантним та оригінальним на смак виходить сливове варення. Домашні заготовки.

Час приготування: 2-3 години.

Інгредієнти:

  • 2 кг. слив,
  • 2 апельсина,
  • 3-4 яблука кислих сортів,
  • 1,5кг. цукру,
  • За бажанням кориця.

Πриготування варення:

1. Сливи чистимо від кісточок, апельсини та яблука теж. Нарізаємо часточками, шкірку з фруктів не зрізаємо. Перемелюємо на м’ясорубці.

2. Додаємо цукор та залишаємо на годину. Ставимо каструлю на середній вогонь. Заважаємо і доводимо до кипіння.

3. Після закипання варимо 20 хвилин, знімаючи піну, розкладаємо в стерильні банки і закриваємо прокип’яченими кришками.

Це смачно.