Крабові палички в клярі

Вам знадобиться:

  • крабові палички – 1 упаковка;
  • яйце – 1 шт;
  • майонез – 1 ст. л;
  • борошно – 2-3 ст. л;
  • сухарі панірувальні – 6 ст. л;
  • олія соняшникова – для обсмажування.

Приготування:

1. Змішайте сире яйце з майонезом.

2. В окремий посуд насипте борошно і панірувальні сухарі.

3. Розігрійте сковорідку з соняшниковою олією. Потім крабові палички занурте в яйце, далі в борошно і в панірувальні сухарі.

4. Викладіть на розпечену сковороду, щоб масло повністю покрило крабові палички.

5. Обсмажте з усіх боків по кілька хвилин і викладіть на тарілку для презентації. Ця закуска робиться дуже швидко, а смак не залишить вас байдужим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.