Пицца по-деревенски

На 5 персон • Приготування: 45 хв. • 330 ккал.

Вам знадобиться:

Для начинки:
– 200 г будь-якого вареного м’яса
– 1 ст. л. оливкового масла
– 2 помідори
– 2 ст. л. томатної пасти
– 50 г тертого сиру
– мелена паприка за смаком

Для тіста:
– 1 яйце
– 3 ст. л. оливкового масла
– 150 мл води
– 100 мл молока
– 2 склянки борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– сіль за смаком

Приготування:

1. Замісити тісто. У миску розбити яйце, влити молоко і воду, посолити. Додати борошно і розпушувач, перемішати.

2. Деко змастити маслом, присипати борошном. Тісто викласти на деко, мокрою рукою розподілити у вигляді кола. Якщо тісто дуже м’яке і липке – трошки посипати зверху борошном прямо на деку і сильніше прим’яти, щоб в центрі було тонше, ніж по краях.

3. У томатну пасту влити оливкове масло, додати паприку. Ретельно перемішати.

4. М’ясо нарізати тонкими скибочками. Помідори вимити, нарізати кружальцями.

5. Нанести на корж рівним шаром томатний соус. Зверху розкласти шматочки м’яса і помідори.

6. Присипати тертим сиром. Духовку попередньо розігріти до 200 ° С. Випікати піцу протягом 30-35 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.