Піца по-селянськи
На 5 персон • Приготування: 45 хв. • 330 ккал.
Вам знадобиться:
Для начинки:
– 200 г будь-якого вареного м’яса
– 1 ст. л. оливкового масла
– 2 помідори
– 2 ст. л. томатної пасти
– 50 г тертого сиру
– мелена паприка за смаком
Для тіста:
– 1 яйце
– 3 ст. л. оливкового масла
– 150 мл води
– 100 мл молока
– 2 склянки борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– сіль за смаком
Приготування:
1. Замісити тісто. У миску розбити яйце, влити молоко і воду, посолити. Додати борошно і розпушувач, перемішати.
2. Деко змастити маслом, присипати борошном. Тісто викласти на деко, мокрою рукою розподілити у вигляді кола. Якщо тісто дуже м’яке і липке – трошки посипати зверху борошном прямо на деку і сильніше прим’яти, щоб в центрі було тонше, ніж по краях.
3. У томатну пасту влити оливкове масло, додати паприку. Ретельно перемішати.
4. М’ясо нарізати тонкими скибочками. Помідори вимити, нарізати кружальцями.
5. Нанести на корж рівним шаром томатний соус. Зверху розкласти шматочки м’яса і помідори.
6. Присипати тертим сиром. Духовку попередньо розігріти до 200 ° С. Випікати піцу протягом 30-35 хв.
Leave a Reply