Кавовий торт
РЕЦЕПТ – Кавовий торт.
Цей рецепт чудово підійде любителям кави. Він не лише неймовірно смачний, а й простий у приготуванні.
Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
Бісквіт:
- Розчинна кава 3 ст. л;
- Борошно 200 г;
- Розпушувач 2,5 ч.л;
- Цукор 220 г;
- Маргарин або масло 220 г;
- Яйця 4 шт;
- Молоко 2 ч.л;
- Сіль дрібка.
Крем:
- Вершкове масло 200 г;
- Цукрова пудра 400 г;
- Екстракт ванілі;
- Розчинна кава 8 ч.л;
- Окріп 4 ч.л.
Приготування страви:
1. Духовки розігріваємо до 160°C . Дві форми для випікання діаметром 20 см треба вистелити перагментом.
2. Всі інгредієнти для біскіта збиваємо до пишності.
3. Далі суміш треба розділити між двома формами й випікати 30 хвилин.
4. Залишаємо бісквіти охолоджуватись у формі на 10 хвилин, а далі дістаємо їх на решітку.
5. Готуємо крем. Для початку каву змішайте з окропом.
6. Поки вона охолоджується, треба збити масло, ваніль та цукрову пудру до однорідного й пишного стану. Не перестаючи збивати по чайні ложці додаємо каву.
7. Крем має бути ніжним і легко маститись. Якщо він затвердий, то додайте трохи молока – не більше 1 чайної ложки за раз.
8. Змажте торт кремом. Його вистачить і всередину, і щоб змастити зверху й з боків.
Leave a Reply