РЕЦЕПТ – Кавовий торт.

Цей рецепт чудово підійде любителям кави. Він не лише неймовірно смачний, а й простий у приготуванні.

Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Розчинна кава – 3 столових ложки,
  • Борошно – 200 грам,
  • Розпушувач – 2,5 чайні ложки,
  • Цукор – 220 грам,
  • Маргарин або масло – 220 грам,
  • Яйця курячі – 4 штуки,
  • Молоко – 2 чайні ложки,
  • Сіль – дрібка.

Крем:

  • Вершкове масло – 200 грам,
  • Цукрова пудра – 400 грам,
  • Екстракт ванілі,
  • Розчинна кава – 8 чайних ложок,
  • Окріп – 4 чайних ложок.

Приготування страви:

1. Духовки розігріваємо до 160°C . Дві форми для випікання діаметром 20 см треба вистелити перагментом. 

2. Всі інгредієнти для біскіта збиваємо до пишності.

3. Далі суміш треба розділити між двома формами й випікати 30 хвилин.

4. Залишаємо бісквіти охолоджуватись у формі на 10 хвилин, а далі дістаємо їх на решітку.

5. Готуємо крем. Для початку каву змішайте з окропом.

6. Поки вона охолоджується, треба збити масло, ваніль та цукрову пудру до однорідного й пишного стану. Не перестаючи збивати по чайні ложці додаємо каву.

7. Крем має бути ніжним і легко маститись. Якщо він затвердий, то додайте трохи молока – не більше 1 чайної ложки за раз.

8. Змажте торт кремом. Його вистачить і всередину, і щоб змастити зверху й з боків.