Кавовий торт
РЕЦЕПТ – Кавовий торт.
Цей рецепт чудово підійде любителям кави. Він не лише неймовірно смачний, а й простий у приготуванні.
Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
Бісквіт:
- Розчинна кава – 3 столових ложки,
- Борошно – 200 грам,
- Розпушувач – 2,5 чайні ложки,
- Цукор – 220 грам,
- Маргарин або масло – 220 грам,
- Яйця курячі – 4 штуки,
- Молоко – 2 чайні ложки,
- Сіль – дрібка.
Крем:
- Вершкове масло – 200 грам,
- Цукрова пудра – 400 грам,
- Екстракт ванілі,
- Розчинна кава – 8 чайних ложок,
- Окріп – 4 чайних ложок.
Приготування страви:
1. Духовки розігріваємо до 160°C . Дві форми для випікання діаметром 20 см треба вистелити перагментом.
2. Всі інгредієнти для біскіта збиваємо до пишності.
3. Далі суміш треба розділити між двома формами й випікати 30 хвилин.
4. Залишаємо бісквіти охолоджуватись у формі на 10 хвилин, а далі дістаємо їх на решітку.
5. Готуємо крем. Для початку каву змішайте з окропом.
6. Поки вона охолоджується, треба збити масло, ваніль та цукрову пудру до однорідного й пишного стану. Не перестаючи збивати по чайні ложці додаємо каву.
7. Крем має бути ніжним і легко маститись. Якщо він затвердий, то додайте трохи молока – не більше 1 чайної ложки за раз.
8. Змажте торт кремом. Його вистачить і всередину, і щоб змастити зверху й з боків.

Leave a Reply