РЕЦЕПТ – Кавовий торт.

Цей рецепт чудово підійде любителям кави. Він не лише неймовірно смачний, а й простий у приготуванні.

Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Розчинна кава 3 ст. л;
  • Борошно 200 г;
  • Розпушувач 2,5 ч.л;
  • Цукор 220 г;
  • Маргарин або масло 220 г;
  • Яйця 4 шт;
  • Молоко 2 ч.л;
  • Сіль дрібка.

Крем:

  • Вершкове масло 200 г;
  • Цукрова пудра 400 г;
  • Екстракт ванілі;
  • Розчинна кава 8 ч.л;
  • Окріп 4 ч.л.

Приготування страви:

1. Духовки розігріваємо до 160°C . Дві форми для випікання діаметром 20 см треба вистелити перагментом. 

2. Всі інгредієнти для біскіта збиваємо до пишності.

3. Далі суміш треба розділити між двома формами й випікати 30 хвилин.

4. Залишаємо бісквіти охолоджуватись у формі на 10 хвилин, а далі дістаємо їх на решітку.

5. Готуємо крем. Для початку каву змішайте з окропом.

6. Поки вона охолоджується, треба збити масло, ваніль та цукрову пудру до однорідного й пишного стану. Не перестаючи збивати по чайні ложці додаємо каву.

7. Крем має бути ніжним і легко маститись. Якщо він затвердий, то додайте трохи молока – не більше 1 чайної ложки за раз.

8. Змажте торт кремом. Його вистачить і всередину, і щоб змастити зверху й з боків.