Класичні рибні котлети

РЕЦЕПТ – Класичні рибні котлети.

Це найсмачніші та найніжніші рибні котлети з річкової чи морської риби. Миттєво зникають зі столу. Це класичні страви, які любить більшість дітей. Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Прекрасно підійдуть для корисної вечері.

Час приготування: 60 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:

  • 500 – грам річкової або морської риби,
  • 2 – курячих яйця,
  • 2 – цибулини,
  • 200 – грам м’якоті батона,
  • 100 – мл. молока,
  • Сіль та перець – за смаком,
  • Спеції – за бажанням.

Приготування страви:

1. Обробіть рибу: розріжте, відокремте від голови, плавників і хвоста.

2. Шматочки філе і цибулі пропустіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з перцем, сіллю і спеціями.

3. Замочіть м’якоть хліба в молоці. Потім перемістіть його в фарш, додайте яйце і ретельно перемішайте.

4. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії.