Класичні рибні котлети
РЕЦЕПТ – Класичні рибні котлети.
Це найсмачніші та найніжніші рибні котлети з річкової чи морської риби. Миттєво зникають зі столу. Це класичні страви, які любить більшість дітей. Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Прекрасно підійдуть для корисної вечері.
Час приготування: 60 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
- 500 – грам річкової або морської риби,
- 2 – курячих яйця,
- 2 – цибулини,
- 200 – грам м’якоті батона,
- 100 – мл. молока,
- Сіль та перець – за смаком,
- Спеції – за бажанням.
Приготування страви:
1. Обробіть рибу: розріжте, відокремте від голови, плавників і хвоста.
2. Шматочки філе і цибулі пропустіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з перцем, сіллю і спеціями.
3. Замочіть м’якоть хліба в молоці. Потім перемістіть його в фарш, додайте яйце і ретельно перемішайте.
4. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії.
Leave a Reply