Піца Чиполліно
РЕЦЕПТ – Піца Чиполліно.
Піца Чіполліно – це завжди чудова ідея для вечері чи вечірки. Але домашня піца може бути навіть краще, ніж та, яку ви замовляєте в піцерії. Це рецепт ідеального тіста для піци, воно виходить тонке і хрумке, як у справжній італійській піцерії.
Час приготування: 70 хв. • 355 ккал. для 4-х осіб.
Вам знадобиться:
- 2 червоних солодких перця,
- 1 ст. л. томатної пасти,
- По 100 г. консервованої кукурудзи і горошку,
- 250 г. консервованих печериць,
- 2 яйця,
- Сіль, паприка за смаком,
- 2 ст. л. майонезу,
- Базилік,
- 50 г. скибочок консервованих ананасів.
Для тіста:
- 1/2 склянки теплої сироватки,
- 2 яйця,
- 1 ч. л. солі,
- 1 ч. л. оливкової олії,
- 2 склянки борошна.
Рецепт приготування страви:
1. Борошно перемішати з сіллю, гіркою просіяти на стіл. Яйця розмішати з оливковою олією. Сироватку злегка нагріти і з’єднати з яєчною сумішшю. Невеликими порціями влити отриману суміш в борошно. Місити, поки тісто не стане еластичним, потім покласти в тепле місце на 10 хв.
2. Перці запекти в духовці до чорних підпалин, покласти в поліетиленовий пакет на 10 хв, очистити від шкірки, видалити насіння і плодоніжки, м’якоть нарізати.
3. Приготувати заправку. Яйця розбити, з’єднати з майонезом, посолити, поперчити і збити.
4. З горошку, ананасів, грибів і кукурудзи злити рідину, печериці і ананаси дрібно нарізати.
5. Тісто розкачати в 1 або 2 тонкі коржі, змастити кожну томатною пастою, викласти кукурудзу, м’якоть перцю, зелений горошок, гриби, ананаси. Полити заправкою і випікати 8-10 хв в попередньо розігрітій до 200 °С духовці. Прикрасити базиліком.
Leave a Reply