Пицца Чиполлино

На 4 персони • приготування: 70 хв. • 355 ккал.

Вам знадобиться:

  • 2 червоних солодких перця
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • по 100 г консервованої кукурудзи і горошку
  • 250 г консервованих печериць
  • 2 яйця
  • сіль, паприка за смаком
  • 2 ст. л. майонезу
  • базилік
  • 50 г скибочок консервованих ананасів

Для тесту:

  • 1/2 склянки теплої сироватки
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. оливкової олії
  • 2 склянки борошна

Рецепт приготування:

1. Борошно перемішати з сіллю, гіркою просіяти на стіл. Яйця розмішати з оливковою олією. Сироватку злегка нагріти і з’єднати з яєчною сумішшю. Невеликими порціями влити отриману суміш в борошно. Місити, поки тісто не стане еластичним, потім покласти в тепле місце на 10 хв.

2. Перці запекти в духовці до чорних підпалин, покласти в поліетиленовий пакет на 10 хв, очистити від шкірки, видалити насіння і плодоніжки, м’якоть нарізати.

3. Приготувати заправку. Яйця розбити, з’єднати з майонезом, посолити, поперчити і збити.

4. З горошку, ананасів, грибів і кукурудзи злити рідину, печериці і ананаси дрібно нарізати.

5. Тісто розкачати в 1 або 2 тонкі коржі, змастити кожну томатною пастою, викласти кукурудзу, м’якоть перцю, зелений горошок, гриби, ананаси. Полити заправкою і випікати 8-10 хв в попередньо розігрітій до 200 °С духовці. Прикрасити базиліком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.