Піца Чиполліно
На 4 персони • приготування: 70 хв. • 355 ккал.
Вам знадобиться:
- 2 червоних солодких перця
- 1 ст. л. томатної пасти
- по 100 г консервованої кукурудзи і горошку
- 250 г консервованих печериць
- 2 яйця
- сіль, паприка за смаком
- 2 ст. л. майонезу
- базилік
- 50 г скибочок консервованих ананасів
Для тесту:
- 1/2 склянки теплої сироватки
- 2 яйця
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. оливкової олії
- 2 склянки борошна
Рецепт приготування:
1. Борошно перемішати з сіллю, гіркою просіяти на стіл. Яйця розмішати з оливковою олією. Сироватку злегка нагріти і з’єднати з яєчною сумішшю. Невеликими порціями влити отриману суміш в борошно. Місити, поки тісто не стане еластичним, потім покласти в тепле місце на 10 хв.
2. Перці запекти в духовці до чорних підпалин, покласти в поліетиленовий пакет на 10 хв, очистити від шкірки, видалити насіння і плодоніжки, м’якоть нарізати.
3. Приготувати заправку. Яйця розбити, з’єднати з майонезом, посолити, поперчити і збити.
4. З горошку, ананасів, грибів і кукурудзи злити рідину, печериці і ананаси дрібно нарізати.
5. Тісто розкачати в 1 або 2 тонкі коржі, змастити кожну томатною пастою, викласти кукурудзу, м’якоть перцю, зелений горошок, гриби, ананаси. Полити заправкою і випікати 8-10 хв в попередньо розігрітій до 200 °С духовці. Прикрасити базиліком.
Leave a Reply