Шоколадний рулет з кокосом
РЕЦЕПТ – Шоколадний рулет з кокосом.
Апетитний і красивий шоколадний рулет з кокосовою начинкою неодмінно підкорить ласунів. Готується рулет без випічки з невеликої кількості. Ідеально підходить до ароматної чашки кави.
Час приготування: 30 хвилин для 2-х осіб.
Знадобиться:
- Печиво – 300 г;
- Вершкове масло – 150 г;
- Вода – 0,5 склянки;
- Цукор – 0,5 склянки;
- Какао-порошок – 3 ст. л;
- Цукрова пудра – 100 г;
- Кокосова стружка – 40 г.
Приготування страви:
1. Печиво подрібнити качалкою або поламати руками. Перемішати печиво з какао-порошком.
2. У воді кімнатної температури розчинити цукрову пудру. Влити солодку воду до печива і розмішати до отримання густого тіста.
3. Вершкове масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно розм’якшилося. Змішати масло з кокосовою стружкою і цукром, поки крем не стане однорідним.
4. Тісто розкачати в тонкий довгий пласт товщиною близько 5 мм. Краще робити це на харчовій плівці або пергаменті, оскільки тісто може липнути до столу. Змастити тісто кремом і загорнути в рулет. Поставити на годину в холодильник або в інше холодне місце.
5. Порізати рулет на шматочки та можна насолоджуватись.
Leave a Reply