Шоколадний рулет з кокосом

РЕЦЕПТ – Шоколадний рулет з кокосом.

Знадобиться:

  • Печиво – 300 г;
  • Вершкове масло – 150 г;
  • Вода – 0,5 склянки;
  • Цукор – 0,5 склянки;
  • Какао-порошок – 3 ст. л;
  • Цукрова пудра – 100 г;
  • Кокосова стружка – 40 г.

Приготування страви:

1. Печиво подрібнити качалкою або поламати руками. Перемішати печиво з какао-порошком.

2. У воді кімнатної температури розчинити цукрову пудру. Влити солодку воду до печива і розмішати до отримання густого тіста.

3. Вершкове масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно розм’якшилося. Змішати масло з кокосовою стружкою і цукром, поки крем не стане однорідним.

4. Тісто розкачати в тонкий довгий пласт товщиною близько 5 мм. Краще робити це на харчовій плівці або пергаменті, оскільки тісто може липнути до столу. Змастити тісто кремом і загорнути в рулет. Поставити на годину в холодильник або в інше холодне місце.

5. Порізати рулет на шматочки та можна насолоджуватись.