Шоколадні кекси на молоціРЕЦЕПТ – Шоколадні кекси на молоці.

Шоколадні кекси на молоці – це саме та випічка, яка не вимагає особливих умінь у сфері кулінарії, готується просто, швидко, а головне – виходить дуже смачно. 

Щоб сповна насолодитися смаком десерту, пропонуємо за королівською традицією подати його з чаєм і молоком.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.,
  • Вершкове масло – 150 гр.,
  • Какао – 2 ст. л.,
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.,
  • Цукор – 150 гр.,
  • Молоко – 125 мл.,
  • Ванілін – 0,5 ч. л.,
  • Пшеничне борошно – 200 гр.

Приготування страви:

1. У чашу вбиваємо яйця. Також всипаємо цукор і за допомогою міксера все перемуємо до однорідності. Нам потрібно щоб яєчна маса стала світлішою, тому збивайте яйця не менше 3 хвилин.

2. Додаємо вершкове масло кімнатної температури. Знову все перемішуємо за допомогою міксера.

3. Додамо молоко, перемішаємо до однорідності.

4. Какао додаємо в загальну чашу, все знову перемішуємо, щоб в тісті не було грудок.

5. За допомогою сита, просійте борошно з розпушувачем прямо в загальну чашу. Також, не забудьте додати ванілін.

6. Готове тісто розподіліть по формах. Можна використовувати одну велику форму, на ваш вибір. Випікаємо кекси близько 30 хвилин при 180 градусах.

7. Готові кекси можна посипати цукровою пудрою, після того як вони злегка охолонуть. Подавайте до столу з чаєм, кавою, і іншими напоями.