Сирно-шоколадний кремРЕЦЕПТ – Сирно-шоколадний крем.

Сирно-шоколадний крем – його можна використовувати у випічці і пирогах, начинити ним вафельні трубочки або змастити бісквітні коржі для торта.  Також дуже смачно використовувати його як соус для млинців чи оладок, або просто як самостійний десерт до чаю.

Час приготування: 25 хвилин.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 60 грам,
  • Цукрова пудра – 40 грам,
  • Темний шоколад – 50 грам,
  • Какао-порошок – 10 грам,
  • Сир дрібнозернистий – 130 грам.

Приготування крему:

1. Шоколад заздалегідь розтопити на водяній бані або мікрохвильовці і остудити до кімнатної температури.

2. Масло нагріти до кімнатної температури.

3. Збивати м’яке масло блендером кілька хвилин. Потім додати до масла цукрову пудру і розтоплений шоколад. Ще раз збити блендером.

4. Додати сир і в останній раз збити блендером до однорідності. 

5. Крем прибрати в холодильник на 20 хвилин.

Порада: такий крем відмінно підходить до млинців, тортів та тістечок.