Сирно-шоколадний крем
РЕЦЕПТ – Сирно-шоколадний крем.
Сирно-шоколадний крем – його можна використовувати у випічці і пирогах, начинити ним вафельні трубочки або змастити бісквітні коржі для торта. Також дуже смачно використовувати його як соус для млинців чи оладок, або просто як самостійний десерт до чаю.
Час приготування: 25 хвилин.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 60 грам,
- Цукрова пудра – 40 грам,
- Темний шоколад – 50 грам,
- Какао-порошок – 10 грам,
- Сир дрібнозернистий – 130 грам.
Приготування крему:
1. Шоколад заздалегідь розтопити на водяній бані або мікрохвильовці і остудити до кімнатної температури.
2. Масло нагріти до кімнатної температури.
3. Збивати м’яке масло блендером кілька хвилин. Потім додати до масла цукрову пудру і розтоплений шоколад. Ще раз збити блендером.
4. Додати сир і в останній раз збити блендером до однорідності.
5. Крем прибрати в холодильник на 20 хвилин.
Порада: такий крем відмінно підходить до млинців, тортів та тістечок.
Leave a Reply