Салат із пекінської капусти з огірками
РЕЦЕПТ – Салат з пекінської капусти з огірками.
Освіжаючий салат з пекінської капусти. Просто нарізаємо пекінську капусту і свіжі огірки, додаємо часник і кріп. Пекінська капуста м’якша і ніжніша за звичайну білокачанну, але не менш соковита і корисна. Цей простий варіант салату відмінно підійде до домашнього обіду чи вечері.
Час приготування: 20 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Мелений чорний перець – за смаком,
- Пекінська капуста – 1 штука,
- Огірки – 4 штуки,
- Кріп – 1 пучок,
- Часник – 1 зубчик,
- Сіль – за смаком,
- Сметана жирністю 15% – 120 грамів.
Приготування страви:
1. Видаліть у пекінської капусти основу, листя тонко нашаткуйте. Посоліть, пам’ятайте руками, щоби капуста дала сік.
2. Огірки наріжте тонкою соломкою. Часник роздавіть, очистіть та порубайте. Дуже дрібно порубайте кріп.
3. Змішайте кріп, часник і сметану, посоліть і поперчіть. Змішайте капусту з огірками та сметанною заправкою. Дайте настоятися в холодильнику 10 хвилин та подавайте.
Leave a Reply