Курка з сиром та базиліком на сніданок
РЕЦЕПТ – Курка з сиром та базиліком на сніданок.
Цей рецепт курки з сиром сподобається усім, хто любить поживні сніданки, що жають заряд енергії на весь день. А готується він дуже просто.
Час приготування: 45 хвилин для 2-х людей.
Вам знадобиться:
- Куряче філе 2 шт.;
- Солодкі перці 3 шт.;
- Вершкове масло для смаження;
- Червона цибулина 1 шт.;
- Часник 2 зубчики;
- Сіль 1 ч. л;
- Перець 1 ч. л;
- Паприка 1 ч. л;
- Базилік (сушений) 1 ч. л;
- Вершковий сир 250 г.;
- Твердий сир 150 г.;
- Тертий “Пармезан”;
- Свіжий базилік;
- Вершки.
Приготування страви:
1. Змішайте сіль, перець, паприку і сушений базилік і переверніть куряче філе в суміші спецій.
2. Обсмажте філе на вершковому маслі на середньому вогні до повної готовності. Дайте охолонути та наріжте його на шматочки.
3. На тій самій пательні з олією обсмажте дрібно нарізаний червоний, жовтий і зелений перець разом із дрібно нарізаною червоною цибулею. Додайте пресований часник і дайте настоятися, поки перець не стане м’яким.
4. Додайте вершки та вершковий сир і доведіть до кипіння.
5. Всипте тертий сир і дайте йому розплавитися в соусі. Додайте курку, та свіжий базилік і перемішайте.
6. Страва готова!
Leave a Reply