Куряча буженина без духовки

РЕЦЕПТ – Куряча буженина без духовки.

Знадобиться:

  • Куряча грудка – 1 кг;
  • Часник – 4 зубчики;
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л;
  • Паприка солодка – 1 ч. л;
  • Оливкова олія – 1 ст. л;
  • Соєвий соус – 2 ч. л;
  • Орегано – щіпка;
  • Перець чилі мелений-щіпка.

Приготування страви:

1. Зубчики часнику нарізати гострими шматочками і нашпигувати курячі грудки. Всі спеції змішати, залити соєвим соусом і оливковою олією. Перемішати до однорідності. У кашці зі спецій обваляти курку з усіх боків. Потім чистими руками додатково втерти спеції в м’ясо.

2. Перекласти курку в пакет для запікання або в звичайний пакет. Щільно зав’язати. Кожну курячу грудку викласти в окремий пакет. Прибрати м’ясо в холодильник на 4-6 годин, щоб воно ретельно промаринувалося.

3. М’ясо в пакеті викласти в каструлю. Залити холодною водою, щоб вона покрила все м’ясо. Доведіть воду до кипіння і варіть грудку 30 хвилин. Потім перевернути м’ясо на іншу сторону і варити ще 20 хвилин. Потім дістати буженину з пакета і охолодити.

4. Рекомендується їсти в холодному вигляді.