Куриный суп с галушкамиРЕЦЕПТ – Курячий суп з галушками.

Курячий суп з галушками легко готується, виходить наваристим. Це прекрасна перша страва в будь-яку пору року. Галушки відрізняються консистенцією тіста. Додайте більше борошна, і у вас вийдуть галушки, менше – інші галушки. Вибирайте самі. А якщо галушок вийшло мало, подайте з готовим супом м’які грінки. Курячий суп виходить дуже наваристим, а ніжні галушки вигідно доповнюють першу страву.

Час приготування: 30 хвилин для 6 осіб.

Інгредієнти:

  • Сметана жирністю 20% – 2 столові ложки,
  • Курячий бульйон – 1.5 літри,
  • Мелений чорний перець за смаком,
  • Яйце – 1 штука,
  • Морква – 1 штука,
  • Картопля – 3 штуки,
  • Кріп – 2 стебла,
  • Борошно – 1 склянка,
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Підготуйте усі інгредієнти.

2. Очистіть овочі. Картоплю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці, додайте в готовий бульйон. Посолити і поперчити, варити 20-25 хв.

3. Змішайте яйце, борошно, сметану та сіль. Ретельно вимісити. Сформуйте галушки і варіть їх у киплячому бульйоні, 5 хв. Посипте готовий суп нарізаним кропом.

4. Страва готова!