Курячий суп з галушками
РЕЦЕПТ – Курячий суп з галушками.
Курячий суп з галушками легко готується, виходить наваристим. Це прекрасна перша страва в будь-яку пору року. Галушки відрізняються консистенцією тіста. Додайте більше борошна, і у вас вийдуть галушки, менше – інші галушки. Вибирайте самі. А якщо галушок вийшло мало, подайте з готовим супом м’які грінки. Курячий суп виходить дуже наваристим, а ніжні галушки вигідно доповнюють першу страву.
Час приготування: 30 хвилин для 6 осіб.
Інгредієнти:
- Сметана жирністю 20% – 2 столові ложки,
- Курячий бульйон – 1.5 літри,
- Мелений чорний перець за смаком,
- Яйце – 1 штука,
- Морква – 1 штука,
- Картопля – 3 штуки,
- Кріп – 2 стебла,
- Борошно – 1 склянка,
- Сіль за смаком.
Приготування страви:
1. Підготуйте усі інгредієнти.
2. Очистіть овочі. Картоплю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці, додайте в готовий бульйон. Посолити і поперчити, варити 20-25 хв.
3. Змішайте яйце, борошно, сметану та сіль. Ретельно вимісити. Сформуйте галушки і варіть їх у киплячому бульйоні, 5 хв. Посипте готовий суп нарізаним кропом.
4. Страва готова!
Leave a Reply