Курица «Пири-Пири»

На 6 персон • Приготування: 60 хв. • 155 ккал.

Вам знадобиться:

– 1 червоний перець

– 4 перцю чилі

– 1 лимон

– 2 ст. л. оливкового масла

– 1 ст. л. білого вина

– 1 зубчик часнику

– 1 ст. л. паприки

– 8 курячих ніжок

Приготування:

1. Розігрій духовку до 200 ° С. Поклади червоний перець (очищений і дрібно нарізаний) і перець чилі в каструлю з лимонним соком. Припусти на невеликому вогні протягом 10 хв, поки овочі не стануть м’якими. Перелий все в блендер, додай трохи оливкового масла і сіль, подрібни.

2. Перелий соус у велику миску, додай дрібно нарізаний і перетертий з сіллю часник, вино і паприку. Добре перемішати і приправ. Зроби три надрізи на курячих ніжках і густо змаж їх соусом.

3. Виклади курячі ніжки на деко і запікати протягом 20 хв. Сік з курки повинен текти чистим, без крові. Подавай зі смаженою картоплею або салатом зі свіжих овочів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.