Курка «Пірі-Пірі»
На 6 персон • Приготування: 60 хв. • 155 ккал.
Вам знадобиться:
– 1 червоний перець
– 4 перцю чилі
– 1 лимон
– 2 ст. л. оливкового масла
– 1 ст. л. білого вина
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. л. паприки
– 8 курячих ніжок
Приготування:
1. Розігрій духовку до 200 ° С. Поклади червоний перець (очищений і дрібно нарізаний) і перець чилі в каструлю з лимонним соком. Припусти на невеликому вогні протягом 10 хв, поки овочі не стануть м’якими. Перелий все в блендер, додай трохи оливкового масла і сіль, подрібни.
2. Перелий соус у велику миску, додай дрібно нарізаний і перетертий з сіллю часник, вино і паприку. Добре перемішати і приправ. Зроби три надрізи на курячих ніжках і густо змаж їх соусом.
3. Виклади курячі ніжки на деко і запікати протягом 20 хв. Сік з курки повинен текти чистим, без крові. Подавай зі смаженою картоплею або салатом зі свіжих овочів.
Leave a Reply