Курячий плов у горщиках у духовці
РЕЦЕПТ – Курячий плов у горщиках у духовці.
Плов у горщиках готується без великих турбот і виходить соковитим і ароматним. Плов у горщику 2025 один із найкращих домашніх рецептів. Дізнайтеся про всі секрети приготування смачної страви в домашніх умовах.
Час приготування: 49 хвилин.
Інгредієнти:
- Куряче стегно – 1 шт.,
- Морква – 1 шт.,
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.,
- Рис – 6 ст. л.,
- Сіль (за смаком),
- Macло рослинне (олія),
- Приправи (для курки).
Приготування страви:
1. Стегно помити, розрізати на шматочки, натерти спеціями для куриці. У сковороду налити олію, викласти стегенця, поставити на вогонь гасити.
2. Моркву натерти на великій терці і додати до стегенця. Цибулю дрібно порізати і висипати в сковороду. Гасити до готовності.
3. Взяти три горщики, викласти в них тушковані стегна. У кожен горошок додати по 2 ст. ложки рису.
4. Додати води стільки, щоб її рівень був на 1,5 – 2 см вище за рис. Посолити, закрити горщики кришками і поставити в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин.
Смачного!
Leave a Reply