Курячий плов у горщиках у духовціРЕЦЕПТ – Курячий плов у горщиках у духовці.

Плов у горщиках готується без великих турбот і виходить соковитим і ароматним. Плов у горщику 2025 один із найкращих домашніх рецептів. Дізнайтеся про всі секрети приготування смачної страви в домашніх умовах.

Час приготування: 49 хвилин.

Інгредієнти:

  • Куряче стегно – 1 шт.,
  • Морква – 1 шт.,
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • Рис – 6 ст. л.,
  • Сіль (за смаком),
  • Macло рослинне (олія),
  • Приправи (для курки).

Приготування страви:

1. Стегно помити, розрізати на шматочки, натерти спеціями для куриці. У сковороду налити олію, викласти стегенця, поставити на вогонь гасити.

2. Моркву натерти на великій терці і додати до стегенця. Цибулю дрібно порізати і висипати в сковороду. Гасити до готовності.

3. Взяти три горщики, викласти в них тушковані стегна. У кожен горошок додати по 2 ст. ложки рису.

4. Додати води стільки, щоб її рівень був на 1,5 – 2 см вище за рис. Посолити, закрити горщики кришками і поставити в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин.

Смачного!