Курячі нагетси
РЕЦЕПТ – Курячі нагетси.
На чотири порції.
Важливо не тільки як смажити нагетси (краще на оливковій олії, прибравши після зайвий жир паперовим рушником), але і з чим їх їсти. Більше зелені, салату, овочів!
Інгредієнти:
- Грудинки курячі – 2 шт. (або 4 філе),
- Яйця курячі – 2 шт.,
- Молоко – 0,5 ст.,
- Панірувальні сухарі – 1 склянка,
- Борошно – 2 ст. л.,
- Сіль та приправи – за смаком.
Приготування страви:
1. Зрізаємо м’ясо з кісток та нарізаємо невеликими шматочками.
2. Кожен шматочок солимо, перчимо і обвалюємо в борошні.
3. Далі макаємо у збиті з молоком яйця і ґрунтовно обвалюємо в сухарях.
4. Смажимо у фритюрі невеликими порціями. Після обсмажування кладемо нагетси на паперові рушники, щоб увібрати зайвий жир.
Leave a Reply