Курячі тефтелі
На 4 особи • Приготування: 40 хв • 215 ккал.
Вам знадобиться:
– 500 г курячого фаршу
– 2 скибочки білого хліба
– 70 мл молока
– 1 яйце
– 50 г твердого сиру
– 800 г томатів у власному соку
– 1/2 ч. л. сухого орегано
– сіль та мелений перець за смаком
Приготування:
1. Хліб розмочи в молоці і пропусти через м’ясорубку (або розімни руками). Змішай фарш, подрібнений хліб, молоко, що залишилося, сир, натертий на дрібній тертці, орегано, сіль і перець, вбий яйце і ретельно виміси.
2. З отриманого фаршу сформуй тефтелі розміром з мандарин і обсмаж у сотейнику в олії до золотаво-коричневого кольору.
3. У сотейник додай томати разом із соком (томати попередньо розімни ложкою). Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
4. Виклади тефтелі на блюдо, прикрась свіжою зеленню, тонкими кільцями солодкої ялтинської цибулі, часточками помідорів.
Leave a Reply