Курячі тефтелі

На 4 особи • Приготування: 40 хв • 215 ккал.

Вам знадобиться:

– 500 г курячого фаршу

– 2 скибочки білого хліба

– 70 мл молока

– 1 яйце

– 50 г твердого сиру

– 800 г томатів у власному соку

– 1/2 ч. л. сухого орегано

– сіль та мелений перець за смаком

Приготування:

1. Хліб розмочи в молоці і пропусти через м’ясорубку (або розімни руками). Змішай фарш, подрібнений хліб, молоко, що залишилося, сир, натертий на дрібній тертці, орегано, сіль і перець, вбий яйце і ретельно виміси.

2. З отриманого фаршу сформуй тефтелі розміром з мандарин і обсмаж у сотейнику в олії до золотаво-коричневого кольору.

3. У сотейник додай томати разом із соком (томати попередньо розімни ложкою). Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

4. Виклади тефтелі на блюдо, прикрась свіжою зеленню, тонкими кільцями солодкої ялтинської цибулі, часточками помідорів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.