Куриное филе с тыквой в сметанеРЕЦЕПТ – Куряче філе з гарбузом у сметані.

Легка і при цьому поживна страва з курного філе і гарбуза. Приємна насолода гарбуза і кислинка сметани чудово балансують, насичуючи куряче м’ясо новим смаком. Тушкована курка виходить соковитою, ніжною і ароматною.

Час приготування: 45 хвилин для трьох людей.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 кілограм,
  • Гарбуз – 500 грам,
  • Цибулина – 1 штука,
  • Бульйон або вода – 100 грам,
  • Сметана – 100 грам,
  • Соєвий соус – 1 столова ложка,
  • Сіль та перець – за смаком,
  • Рослинна олія – для смаження,
  • Сметана – для подачі.

Приготування страви:

1.  Цибулю очистити і нарізати.

2. Куряче філе нарізати на шматочки, обсмажити на олії, перекласти в каструлю для гасіння.

3. Потім обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати нарізаний на шматочки гарбуз і, помішуючи, обсмажити протягом 5 хвилин.

4. Перекласти овочі в каструлю для гасіння, додати воду або бульйон, сіль, перець, соєвий соус і гасити під кришкою на маленькому вогні протягом 15-20 хвилин до готовності гарбуза. В кінці додати|добавляти| сметану, перемішати, подавати додатково зі сметаною.

Смачного!