Куряче філе з гарбузом у сметані
РЕЦЕПТ – Куряче філе з гарбузом у сметані.
Легка і при цьому поживна страва з курного філе і гарбуза. Приємна насолода гарбуза і кислинка сметани чудово балансують, насичуючи куряче м’ясо новим смаком. Тушкована курка виходить соковитою, ніжною і ароматною.
Час приготування: 45 хвилин для трьох людей.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 кілограм,
- Гарбуз – 500 грам,
- Цибулина – 1 штука,
- Бульйон або вода – 100 грам,
- Сметана – 100 грам,
- Соєвий соус – 1 столова ложка,
- Сіль та перець – за смаком,
- Рослинна олія – для смаження,
- Сметана – для подачі.
Приготування страви:
1. Цибулю очистити і нарізати.
2. Куряче філе нарізати на шматочки, обсмажити на олії, перекласти в каструлю для гасіння.
3. Потім обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати нарізаний на шматочки гарбуз і, помішуючи, обсмажити протягом 5 хвилин.
4. Перекласти овочі в каструлю для гасіння, додати воду або бульйон, сіль, перець, соєвий соус і гасити під кришкою на маленькому вогні протягом 15-20 хвилин до готовності гарбуза. В кінці додати|добавляти| сметану, перемішати, подавати додатково зі сметаною.
Смачного!

Leave a Reply