Курячий бульйон із сухариками
РЕЦЕПТ – Курячий бульйон із сухариками.
Бульйон зі смаком курки чудово поєднується з хрусткими сухариками. Такий суп виручить і в подорожі, і в офісі, і у відрядженні – він прекрасно вгамує голод. Дуже поживна, легка і корисна страва, яка надає сили і не навантажує шлунок. Рекомендуємо після бурхливих свят.
Час приготування: 60 хвидин • 385 ккал. для 6-х осіб.
Вам знадобиться:
- 300-400 г. курячих кісток з м’ясом (спинка),
- 2 корені пастернаку,
- 20 г. зелені петрушки,
- 2 цибулини,
- 3 зубчики часнику,
- Перець за смаком,
- Сіль за смаком,
- Рослинна олія,
- 200 г. білого хліба,
- 2 лаврові листи.
Приготування страви:
1. Суповий набір помий, наріж на частини.
2. Залий кістки холодною водою, доведи до кипіння, посоли, додай лавровий лист. Вари на тихому вогні 20-30 хв, періодично знімаючи піну.
3. Корінь пастернаку почисти, наріж кубиками. Спасеруй на олії до м’якості. Цибулю наріж кубиками і підсмаж на олії до золотистого кольору.
4. Додай у бульйон пастернак та цибулю, видали лавровий лист та курячі кістки. Посолити, поперчити. Вари 5-10 хв. до повної готовності всіх інгредієнтів.
5. Хліб наріж кубиками. Часник пропусти через часникодавку. Змішай із 3 ст. л. рослинної олії, залий хліб і через 5 хв підсмажити. Подавай бульйон із сухариками та рубаною петрушкою.
Leave a Reply