Паштет з курки та моркви – швидка їжа
РЕЦЕПТ – Паштет з курки та моркви.
На 100 гр. – 98 ккал.
Ідеальний варіант для швидкого перекушування: бутерброди з таким паштетом зарядять енергією та здолають голод!
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка,
- 2-3 великі моркви (350 г.),
- 1 маленька цибулина,
- 3 яйця,
- Перець, кріп, сіль – за смаком,
- Яблучний оцет.
Приготування страви:
1. Моркву очистити та розрізати на кілька частин.
2. У каструлю покласти курячу грудку та моркву. Залити водою, посолити і за бажання покласти перець горошком.
3. Варити при слабкому кипінні 30 хв. За 5-10 хвилин до готовності в бульйон можна додати 2-3 лаврові листи.
4. Зняти каструлю з вогню і залишити остигати, не зливаючи бульйон.
5. Цибулю порізати якомога дрібніше і залити її слабким оцтом, краще яблучним. Залишити маринуватися на 5-10 хвилин, поки готується бутербродна маса.
6. З курячої грудки витягти м’ясо. Кістки та шкірку викинути.
7. Пропустити через м’ясорубку з великою решіткою моркву та куряче м’ясо.
8. У масу натерти на великій тертці варені яйця.
9. Кріп (без жорстких стебел) дуже дрібно нарізати або настригти ножицями.
10. З цибулі злити оцет.
11. Перемішати всі компоненти.
12. Поперчити і за необхідності посолити.
Leave a Reply