Паштет из курицы и моркови

РЕЦЕПТ – Паштет з курки та моркви.

На 100 гр. – 98 ккал.

Ідеальний варіант для швидкого перекушування: бутерброди з таким паштетом зарядять енергією та здолають голод!

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка,
  • 2-3 великі моркви (350 г.),
  • 1 маленька цибулина,
  • 3 яйця,
  • Перець, кріп, сіль – за смаком,
  • Яблучний оцет.

Приготування страви:

1. Моркву очистити та розрізати на кілька частин.

2. У каструлю покласти курячу грудку та моркву. Залити водою, посолити і за бажання покласти перець горошком.

3. Варити при слабкому кипінні 30 хв. За 5-10 хвилин до готовності в бульйон можна додати 2-3 лаврові листи.

4. Зняти каструлю з вогню і залишити остигати, не зливаючи бульйон.

5. Цибулю порізати якомога дрібніше і залити її слабким оцтом, краще яблучним. Залишити маринуватися на 5-10 хвилин, поки готується бутербродна маса.

6. З курячої грудки витягти м’ясо. Кістки та шкірку викинути.

7. Пропустити через м’ясорубку з великою решіткою моркву та куряче м’ясо.

8. У масу натерти на великій тертці варені яйця.

9. Кріп (без жорстких стебел) дуже дрібно нарізати або настригти ножицями.

10. З цибулі злити оцет.

11. Перемішати всі компоненти.

12. Поперчити і за необхідності посолити.