Сирна підлива для макаронів
РЕЦЕПТ – Сирна підлива для макаронів.
Сирна підлива для макаронів – вона досить універсальна, адже її можна використовувати в кількох стравах. Однак, найбільш вдало вона поєднується з макаронами. Саме завдяки цьому сирна підлива готується дуже просто, але при цьому важливо знати деякі нюанси у її приготуванні!
Час приготування: 15-20 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст. л.,
- Молоко – 1 склянка,
- Вершкове масло – 50 г.,
- Рослинна олія – 1 ст. л.,
- Сіль за смаком,
- Перець – за смаком,
- Натертий сир (можна два види) – 200 г.,
- Кмин – за смаком,
- Базилік – за смаком.
Приготування страви:
1. Розігріти рослинне масло, додати в нього борошно і обсмажити до золотистого кольору.
2. Повільно влити склянку молока. Помішуючи, довести до кипіння, додати натертий сир.
3. Додати приправи, м’яке вершкове масло (його необхідно заздалегідь дістати з холодильника), перемішати.
4. Подавати гарячим, заливши макарони або можна згасити макарони в соусі кілька хвилин.
Смачного!
Leave a Reply