Сырная подлива для макарон

РЕЦЕПТ – Сирна підлива для макаронів.

Сирна підлива для макаронів – вона досить універсальна, адже її можна використовувати в кількох стравах. Однак, найбільш вдало вона поєднується з макаронами. Саме завдяки цьому сирна підлива готується дуже просто, але при цьому важливо знати деякі нюанси у її приготуванні!

Час приготування: 15-20 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст. л.,
  • Молоко – 1 склянка,
  • Вершкове масло – 50 г.,
  • Рослинна олія – 1 ст. л.,
  • Сіль за смаком,
  • Перець – за смаком,
  • Натертий сир (можна два види) – 200 г.,
  • Кмин – за смаком,
  • Базилік – за смаком.

Приготування страви:

1. Розігріти рослинне масло, додати в нього борошно і обсмажити до золотистого кольору.

2. Повільно влити склянку молока. Помішуючи, довести до кипіння, додати натертий сир.

3. Додати приправи, м’яке вершкове масло (його необхідно заздалегідь дістати з холодильника), перемішати.

4. Подавати гарячим, заливши макарони або можна згасити макарони в соусі кілька хвилин.

Смачного!