Сирне печиво “Конвертики”
РЕЦЕПТ – Сирне печиво “Конвертики”.
Сирні конвертики знайомі багатьом ще з дитинства. Їх люблять усі, як дорослі, так і діти! Простий рецепт, легкість приготування і корисні інгредієнти подарують вам неймовірно смачну, і головне – корисну насолоду.
Час приготування: 45 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
- 200 г зернистого жирного кисломолочного сиру;
- 100 г вершкового масла;
- Склянка борошна + борошно для розкачування;
- Цукор;
- Ванілін.
Приготування страви:
1. Перетерти руками на крихту попередньо перемелений у блендері сир, холодне вершкове масло і борошно.
2. Додати ванілін і вимісити з цієї маси тісто. Сформувати з нього кулю, за потреби використовуючи додаткове борошно.
3. Відправити в холодильник на годину охолоджуватися (обов’язково, тісто має відпочити). На посипаній борошном робочій поверхні розкатати тісто (4 мм завтовшки). Вирізати кружальця діаметром 6-7 см.
4. Насипати в миску цукор і вмочати в нього кружальця тіста.
5. Потім скласти їх навпіл (цукром всередину). Ще раз скласти півколо навпіл і знову вмочити верхнім боком у цукор.
6. Викласти печиво на застелене пекарським папером деко на відстані 2 см одне від одного.
7. Випікати протягом 20 хвилин у заздалегідь розігрітій до 190-200ºС духовці до красивого золотавого кольору.
Leave a Reply