Сирне печиво "Конвертики"РЕЦЕПТ – Сирне печиво “Конвертики”.

Сирні конвертики знайомі багатьом ще з дитинства. Їх люблять усі, як дорослі, так і діти! Простий рецепт, легкість приготування і корисні інгредієнти подарують вам неймовірно смачну, і головне – корисну насолоду.

Час приготування: 45 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • 200 г зернистого жирного кисломолочного сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • Склянка борошна + борошно для розкачування;
  • Цукор;
  • Ванілін.

Приготування страви:

1. Перетерти руками на крихту попередньо перемелений у блендері сир, холодне вершкове масло і борошно.

2. Додати ванілін і вимісити з цієї маси тісто. Сформувати з нього кулю, за потреби використовуючи додаткове борошно.

3. Відправити в холодильник на годину охолоджуватися (обов’язково, тісто має відпочити). На посипаній борошном робочій поверхні розкатати тісто (4 мм завтовшки). Вирізати кружальця діаметром 6-7 см.

4. Насипати в миску цукор і вмочати в нього кружальця тіста.

5. Потім скласти їх навпіл (цукром всередину)Ще раз скласти півколо навпіл і знову вмочити верхнім боком у цукор. 

6. Викласти печиво на застелене пекарським папером деко на відстані 2 см одне від одного.

7. Випікати протягом 20 хвилин у заздалегідь розігрітій до 190-200ºС духовці до красивого золотавого кольору.