Шампиньоны со сметанойРЕЦЕПТ – Печериці зі сметаною.

Печериці – смачні гриби з унікальним ароматом та характерним смаком, який любить практично кожен. Приємна м’яка, але при цьому пружна структура та простота приготування також відрізняють їх від більшості інших грибів. Тушені в сметані печериці стають соковитими та наповнюються глибоким вершковим смаком.

Час приготування: 30 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Сметана 10% – 200 грамів,
  • Печериці свіжі – 400 грамів,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука,
  • Олія соняшникова – 2 столові ложки,
  • Сіль за смаком,
  • Коріандр мелений за смаком.
  • Перець до смаку.

Приготування страви:

1. Очищену цибулю нарізати кубиками і викласти в розігріту сковороду з маслом. Промити гриби і нарізати пластинками, додати|добавляти| до цибулі і обсмажити 10 хвилин|мінути|.

2. Всипати в сметану приправи. До вказаних можна додати будь-які інші на власний смак. Влити 50 мл води, щоб соус став рідкішим. Додати в сковороду і гасити 10 хвилин до загусання.

3. Очистити часник і пропустити через прес, додати в сковороду до грибів. Ретельно перемішати, зняти з вогню та подати до столу.