Печериці зі сметаною
РЕЦЕПТ – Печериці зі сметаною.
Печериці – смачні гриби з унікальним ароматом та характерним смаком, який любить практично кожен. Приємна м’яка, але при цьому пружна структура та простота приготування також відрізняють їх від більшості інших грибів. Тушені в сметані печериці стають соковитими та наповнюються глибоким вершковим смаком.
Час приготування: 30 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Сметана 10% – 200 грамів,
- Печериці свіжі – 400 грамів,
- Часник – 3 зубчики,
- Цибуля ріпчаста – 1 штука,
- Олія соняшникова – 2 столові ложки,
- Сіль за смаком,
- Коріандр мелений за смаком.
- Перець до смаку.
Приготування страви:
1. Очищену цибулю нарізати кубиками і викласти в розігріту сковороду з маслом. Промити гриби і нарізати пластинками, додати|добавляти| до цибулі і обсмажити 10 хвилин|мінути|.
2. Всипати в сметану приправи. До вказаних можна додати будь-які інші на власний смак. Влити 50 мл води, щоб соус став рідкішим. Додати в сковороду і гасити 10 хвилин до загусання.
3. Очистити часник і пропустити через прес, додати в сковороду до грибів. Ретельно перемішати, зняти з вогню та подати до столу.
Leave a Reply