Печериці в духовці
РЕЦЕПТ – Печериці в духовці.
Якщо печериці куплені в магазині, їх можна не чистити, а просто ретельно протерти. Якщо врожай зібраний у лісі, краще їх промити під проточною водою.
Інгредієнти:
- Печериці – 500 г.,
- Часник – 3 зубчики,
- Олія – 3 ст. л.,
- Бальзамічний оцет – 30 мл.
- Прованські трави – 1 ч. л.,
- Сіль за смаком.
Приготування страви:
1. Приготувати соус. Часник подрібнити та перекласти в миску. Додати сіль, спеції, олію та бальзамічний оцет. Все добре перемішати.
2. Гриби перекласти в миску та залити підготовленою сумішшю. Все ретельно перемішати. Гриби залишити маринуватися на 15 хвилин.
3. У форму для запікання викласти гриби. Запікати 15-20 хвилин в розігрітій до 200 °С духовці. Періодично помішувати.
Смачного!
Leave a Reply