Шампиньоны в духовкеРЕЦЕПТ – Печериці в духовці.

Якщо печериці куплені в магазині, їх можна не чистити, а просто ретельно протерти. Якщо врожай зібраний у лісі, краще їх промити під проточною водою.

Інгредієнти:

  • Печериці – 500 г.,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Олія – 3 ст. л.,
  • Бальзамічний оцет – 30 мл.
  • Прованські трави – 1 ч. л.,
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Приготувати соус. Часник подрібнити та перекласти в миску. Додати сіль, спеції, олію та бальзамічний оцет. Все добре перемішати.

2. Гриби перекласти в миску та залити підготовленою сумішшю. Все ретельно перемішати. Гриби залишити маринуватися на 15 хвилин.

3. У форму для запікання викласти гриби. Запікати 15-20 хвилин в розігрітій до 200 °С духовці. Періодично помішувати.

Смачного!