Печериці в духовці або “жульєн” з грибами
РЕЦЕПТ – Печериці в духовці або “жульєн” з грибами.
Жульєн з грибами — це соковита і смачна закуска з рум’яною скоринкою в кокотницях. У блюді кулінари поєднали найкращі смакові продукти для жульєна з грибами.
Час приготування: 40 хвилин для 2-х людей.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 склянка,
- Печериці – 300 г.,
- Цибуля – 1 шт.,
- Борошно – 1 ст. л.,
- Сир – 100 гр.
- Вершкове масло – 2 ст. л.,
- Сіль – щіпка,
- Перець – щіпка.
Приготування страви:
1. Шампиньйони очистити, нарізати.
2. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Обсмажити цибулю до прозорості на вершковому маслі. Додати нарізані гриби та обсмажити кілька хвилин. Посолити, приправити перцем. Всипати борошно, перемішати разом із грибами. Влити молоко постійно помішуючи, щоб не було грудок.
3. Перекласти гриби із соусом у форму для запікання. Посипати натертим сиром.
4. Запекти в духовці при температурі 200 С близько 30 хвилин, поки сир не утворює скоринку.
Leave a Reply