Цвітна капуста тушкована з овочами
РЕЦЕПТ – Цвітна капуста тушкована з овочами.
Цвітна капуста, тушкована з овочами – чудова, надзвичайно смачна страва, яка готується буквально за 20 хвилин. Всі овочі нудиться на сковороді. Овочеві соті з доступних овочів, відмінно підійде як гарнір до м’яса або риби.
Час приготування: 25 хвилин для 2-х осіб.
Знадобиться:
- Капуста цвітна – 430 г.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. (100 г).
- Перець болгарський – 1 шт. (190 г).
- Морква – 1 шт. (70 г).
- Паста томатна – 30 г.
- Молоко – 70 мл.
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Перець чорний мелений – на кінчику ножа.
- Масло рослинне – 2 ст.л.
- Каррі – 1/4 ч.л.
- Паприка мелена – 1/4 ч.л.
- Зелень свіжа (для подачі, за бажанням) – за смаком.
Приготування страви:
1. Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.
2. У перця видалити серцевину, нарізати смужками.
3. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття.
4. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати 10 хвилин до готовності.
5. Після закінчення цього часу влити молоко і томатну пасту, довести до кипіння, тушкувати протягом однієї хвилини.
6. Додати цвітну капусту, перемішати. Накрити кришкою і знову тушкувати 10-15 хвилин, поки капуста не стане м’якою. Посолити, поперчити, перемішати і готувати ще 2-3 хвилини.
Leave a Reply