Торт Молочна Дівчина – для всієї родини
РЕЦЕПТ – Торт Молочна Дівчина.
Торт Молочна дівчина – для всієї родини. Смачний ніжний тортик. Дуже підходить до свята. Найлегший і найсмачніший торт. Торт ДУЖЕ смачний, легкий, повітряний, в міру солодкий. Він чудово доповне Ваше свято.
Час приготування: 60 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
Діаметр торта – 16 см.
- Згущене молоко – 350 г.,
- Яйця – 2 шт.,
- Борошно – 160 г.,
- Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування крему:
- Вершки 33% – 200 г.,
- Згущене молоко – 150 г.,
- Вершковий сир – 200 г.
Приготування торта:
➖Готуємо коржі➖
1. Збиваємо яйця зі згущеним молоком до однорідності. Всипаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо до однорідності. Тісто готове. На папері для випічки з силіконовим покриттям або килимку формуємо коржі. 1,5 ст.л на один корж. Відправляємо випікатися за 170 градусів 6-8 хвилин. Вийде 12 коржів діаметром 16 см.
➖Готуємо крем➖
2. Холодні вершки починаємо збивати на маленькій швидкості і поступово виливаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності. Далі додаємо вершковий сир та збиваємо до щільних піків. Збираємо торт. Це робіть у кільці, промазуйте кожен корж і приберіть у холодильник мінімум на 5 годин. Залишками крему підрівняти торт і прикрасити малиною.
Leave a Reply