Торт «молочная девочка» - для всей семьи

РЕЦЕПТ – Торт “молочна дівчинка”.

Інгредієнти:

Діаметр торта – 16 см.

  • Згущене молоко – 350 г.,
  • Яйця – 2 шт.,
  • Борошно – 160 г.,
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування крему:

  • Вершки 33% – 200 г.,
  • Згущене молоко – 150 г.,
  • Вершковий сир – 200 г.

Приготування торта:

➖Готуємо коржі➖

1. Збиваємо яйця зі згущеним молоком до однорідності. Всипаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо до однорідності. Тісто готове. На папері для випічки з силіконовим покриттям або килимку формуємо коржі. 1,5 ст.л на один корж. Відправляємо випікатися за 170 градусів 6-8 хвилин. Вийде 12 коржів діаметром 16 см.

➖Готуємо крем➖

2. Холодні вершки починаємо збивати на маленькій швидкості і поступово виливаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності. Далі додаємо вершковий сир та збиваємо до щільних піків. Збираємо торт. Це робіть у кільці, промазуйте кожен корж і приберіть у холодильник мінімум на 5 годин. Залишками крему підрівняти торт і прикрасити малиною.