Торт Бите скло з печивом
РЕЦЕПТ – Торт “Бите скло” з печивом.
Торт «Бите скло» виходить дуже яскравим і життєрадісним. Як в домашніх умовах приготувати смачний торт Бите скло з желе, печива і сметани – рецепт у холодильнику до свят. У начинку можна також покласти до смаку будь-які фрукти чи горіхи.
Час приготування: 60 хвилин для 5-х людей.
Знадобиться:
- Сметана 30% – 500 г.;
- Цукор – 200 г.;
- Печиво – 200 г.;
- Желатин – 10 г.;
- Желе – 3 упаковки різних кольорів;
- Фрукти за бажанням або оріхи.
Приготування торта:
1. Спочатку потрібно приготувати желе і залишити його застигати в холодильнику.
2. Коли желе повністю застигло, настав час готувати сметанний крем. Залийте 10 г желатину водою кімнатної температури та залиште на 30 хвилин.
3. Тим часом сметану збити з цукром до пишної піни за допомогою вінчика або міксера. Потім влити сметану в желатин, не вимикаючи міксер. Перебити до однорідності.
4. Желе дістати з форми і нарізати кубиками. Якщо желе не дістається – зануріть форму в каструлю з гарячою водою на кілька хвилин.
5. До збитого сметанного крему додати кубики желе. Розламати печиво руками і також додати в крем. Акуратно перемішати та влити масу у форму для торта.
6. Залишити торт застигати в холодильнику на пару годин. Коли він повністю застигне, опустити форму в окріп і перевернути на миску, щоб дістати торт.
Leave a Reply