Торт “Бите скло” з печивом
Знадобиться:
- сметана 30% – 500 г;
- цукор – 200 г;
- печиво – 200 г;
- желатин – 10 г;
- желе – 3 упаковки різних кольорів;
- фрукти за бажанням.
Приготування:
1. Спочатку потрібно приготувати желе і залишити його застигати в холодильнику.
2. Коли желе повністю застигло, настав час готувати сметанний крем. Залийте 10 г желатину водою кімнатної температури та залиште на 30 хвилин.
3. Тим часом сметану збити з цукром до пишної піни за допомогою вінчика або міксера. Потім влити сметану в желатин, не вимикаючи міксер. Перебити до однорідності.
4. Желе дістати з форми і нарізати кубиками. Якщо желе не дістається – зануріть форму в каструлю з гарячою водою на кілька хвилин.
5. До збитого сметанного крему додати кубики желе. Розламати печиво руками і також додати в крем. Акуратно перемішати та влити масу у форму для торта.
6. Залишити торт застигати в холодильнику на пару годин. Коли він повністю застигне, опустити форму в окріп і перевернути на миску, щоб дістати торт.
Leave a Reply