Торт "Бытое стекло" с печеньем

РЕЦЕПТ – Торт “Бите скло” з печивом.

Торт «Бите скло» виходить дуже яскравим і життєрадісним. Як в домашніх умовах приготувати смачний торт Бите скло з желе, печива і сметани – рецепт у холодильнику до свят. У начинку можна також покласти до смаку будь-які фрукти чи горіхи.

Час приготування: 60 хвилин для 5-х людей.

Знадобиться:

  • Сметана 30% – 500 г.;
  • Цукор – 200 г.;
  • Печиво – 200 г.;
  • Желатин – 10 г.;
  • Желе – 3 упаковки різних кольорів;
  • Фрукти за бажанням або оріхи.

Приготування торта:

1. Спочатку потрібно приготувати желе і залишити його застигати в холодильнику.

2. Коли желе повністю застигло, настав час готувати сметанний крем. Залийте 10 г желатину водою кімнатної температури та залиште на 30 хвилин.

3. Тим часом сметану збити з цукром до пишної піни за допомогою вінчика або міксера. Потім влити сметану в желатин, не вимикаючи міксер. Перебити до однорідності.

4. Желе дістати з форми і нарізати кубиками. Якщо желе не дістається – зануріть форму в каструлю з гарячою водою на кілька хвилин.

5. До збитого сметанного крему додати кубики желе. Розламати печиво руками і також додати в крем. Акуратно перемішати та влити масу у форму для торта.

6. Залишити торт застигати в холодильнику на пару годин. Коли він повністю застигне, опустити форму в окріп і перевернути на миску, щоб дістати торт.