Капуста, фарширована по-французьки
РЕЦЕПТ – Капуста, фарширована по-французьки.
Фарширована капуста по-французьки – це страва з довгою історією, яка збереглася і вийшла за межі Франції. Вона відома також як “голубці”. Здивуйте рідних та близьких не звичайною стравою.
Приготування: 150 хв. • 220 ккал. для 6 людей.
Вам знадобиться:
- 250 г. яловичини,
- 1 качан савойської капусти середньої величини,
- 2 ст. сухого вина,
- Лавровий лист,
- Перець,
- Солі,
- Кмин,
- Олія,
- 20 г. тертого сиру.
Приготування страви:
1. Очисти з капусти верхні листки і покласти качан в киплячу підсолену воду. Відвари протягом 20 хвилин, поклади на сито, щоб скла вода.
2. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Змішай з перцем і сіллю. Листя капусти акуратно відігни від основи, переклади кожен лист м’ясним фаршем. Притисни їх, щоб качан прийняв свою первісну форму. Щільно обв’яжи його марлею.
3. Цибулю наріж кільцями, моркву – кружечками. Закип’яти капустяний відвар. Додай овочі, лавровий лист, кмин, сіль і вино. Опустити качан у воду і вари до повної готовності.
4. Скропи готовий качан маслом, посип сиром і запікай в духовці до рум’яної скоринки
Leave a Reply