Капуста, фаршированная по-французскиРЕЦЕПТ – Капуста, фарширована по-французьки.

Фарширована капуста по-французьки – це страва з довгою історією, яка збереглася і вийшла за межі Франції. Вона відома також як “голубці”. Здивуйте рідних та близьких не звичайною стравою.

Приготування: 150 хв. • 220 ккал. для 6 людей.

Вам знадобиться:

  • 250 г. яловичини,
  • 1 качан савойської капусти середньої величини,
  • 2 ст. сухого вина,
  • лавровий лист,
  • перець,
  • солі,
  • кмин,
  • олія,
  • 20 г. тертого сиру.

Приготування страви:

1. Очисти з капусти верхні листки і покласти качан в киплячу підсолену воду. Відвари протягом 20 хвилин, поклади на сито, щоб скла вода.

2. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Змішай з перцем і сіллю. Листя капусти акуратно відігни від основи, переклади кожен лист м’ясним фаршем. Притисни їх, щоб качан прийняв свою первісну форму. Щільно обв’яжи його марлею.

3. Цибулю наріж кільцями, моркву – кружечками. Закип’яти капустяний відвар. Додай овочі, лавровий лист, кмин, сіль і вино. Опустити качан у воду і вари до повної готовності.

4. Скропи готовий качан маслом, посип сиром і запікай в духовці до рум’яної скоринки