Салат з капусти та болгарським перцем у маринаді
РЕЦЕПТ – Салат з капусти та болгарським перцем у маринаді.
Хрумкий, ароматний та надзвичайно смачний салат. Його не потрібно консервувати, однак він гарно зберігається. А найголовніше, салат з капусти не тільки смачний, а ще дуже корисний.
Час приготування: 90 хвилин.
Інгредієнти:
- Капуста – 5 кг.,
- Перець солодкий – 1,5 кг.,
- Морква – 1 кг.,
- Столовий оцет – 300 мл.,
- Цукровий пісок – 300 гр.,
- Рослинна олія – 500 мл.,
- Ріпчаста цибуля – 1 кг.,
- Морська сіль – 7 ст. л.
Приготування страви:
1. Почистити, помити та нарізати овочі. Додати оцет, олію, цукор та сіль, ретельно вимішати та поставити в холодильник. Вихід 9 літрів салату.
Смачного!
Leave a Reply