Вареное сало в пакете

Варене сало у пакеті – унікальний продукт. Це – чудовий перекус на роботі, ситна трапеза у поєднанні з салатами та іншими стравами.

РЕЦЕПТ – Сало у пакетах.

Інгредієнти:

  • Свиняча грудинка – 1,5 кг.,
  • Часник – 1-2 головки,
  • Чорний перець великого помелу,
  • Приправа для свинини,
  • Сіль.

Приготування страви:

1. Свинячу грудинку розрізати на шматки.

2. Часник подрібнити в блендері або через часнико-давку.

3. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем та часником. Дати настояться близько години.

4. Взяти целофанові пакети, вставити один пакет в інший і покласти грудинку. Вийшло 4 шматочки грудинки, по два шматочки у пакет. З пакетів видалити повітря та зав’язати їх.

5. Пакети з грудинкою покласти в каструлю з холодною водою, накрити кришкою каструлю, поставити на вогонь (не бійтеся, пакети при варінні не луснуть). Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб вода не сильно кипіла.

6. Варити на повільному вогні 2:00 години. Вимкнути вогонь, і залишити остигати грудинку у воді в якій варилася.

7. Коли охолоне, вийняти грудинку із пакетів.

8. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник, щоб добре охолодилася. Найкраще на ніч.

Смачного!