Варене сало у пакеті
РЕЦЕПТ – Сало у пакетах.
Варене сало у пакеті – унікальний продукт. Це – чудовий перекус на роботі, ситна трапеза у поєднанні з салатами та іншими стравами.
Час приготування: 160 хвилин.
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка – 1,5 кг.,
- Часник – 1-2 головки,
- Чорний перець великого помелу,
- Приправа для свинини,
- Сіль.
Приготування страви:
1. Свинячу грудинку розрізати на шматки.
2. Часник подрібнити в блендері або через часнико-давку.
3. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем та часником. Дати настояться близько години.
4. Взяти целофанові пакети, вставити один пакет в інший і покласти грудинку. Вийшло 4 шматочки грудинки, по два шматочки у пакет. З пакетів видалити повітря та зав’язати їх.
5. Пакети з грудинкою покласти в каструлю з холодною водою, накрити кришкою каструлю, поставити на вогонь (не бійтеся, пакети при варінні не луснуть). Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб вода не сильно кипіла.
6. Варити на повільному вогні 2:00 години. Вимкнути вогонь, і залишити остигати грудинку у воді в якій варилася.
7. Коли охолоне, вийняти грудинку із пакетів.
8. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник, щоб добре охолодилася. Найкраще на ніч.
Смачного!
Leave a Reply