Буряк по-корейськи
РЕЦЕПТ – Буряк по-корейськи.
Як приготувати буряк? Готуємо буряки по-корейськи. Просто корисно та неймовірно смачно. Цей буряк по-корейськи зникне зі столу миттєво. Адже яскрава кисло-солодка заправка з гострим маслом та прянощами робить закуску неймовірно смачною.
Час приготування: 25 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Буряк – 1 кг.;
- Соняшникова олія – 100 мл.;
- Цибуля ріпчаста – 100 г.;
- Сіль – 2 ч. л.;
- Цукор – 2 ч. л.;
- Коріандр мелений – 2 ч. л.;
- Чорний мелений перець – 1/2 ч. л.;
- Часник – 5-7 зубчиків;
- Оцет 9% – 2-3 ст. л.
Приготування страви:
1. Почищений буряк натерти на терці для корейської моркви. Додати сіль, цукор та перемішати. Залишити на 20 хв. Сік, який виділиться, за бажанням, можна злити, але буряк не відтискати.
2. Додати 9% оцет. Часник вичавити гіркою на буряк. На часник висипати мелений коріандр, чорний мелений перець.
3. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. На сковороді розігріти соняшникову рафіновану олію, викласти нарізану цибулю і смажити до золотистого кольору.
4. Розжарену олію разом з цибулею вилити на часник зі спеціями. Перемішати.
5. Миску з буряком накрити кришкою. Помістити в холодильник мінімум на 2 год.
6. Буряк по-корейськи готовий.
Leave a Reply