Біфштекс в коньячному соусі
РЕЦЕПТ – Біфштекс у коньячному соусі.
Біфштекс під коньячним соусом. Стильну, цікаву та смачну страву я хочу запропонувати вашій увазі. Їм Ви зможете почастувати своїх гостей. До нашого варіанту біфштекс ми подаємо насичений вершково-коньячний соус – це дуже смачно.
Час приготування: 45 хв. • 348 ккал. для 4 людей.
Вам знадобиться:
- Сіль за смаком,
- Яловичина (вирізка) – 650 г.,
- Коньяк – 250 мл.,
- Перець за смаком,
- Масло вершкове – 2 ст. л.,
- М’ясний бульйон – 100 мл.,
- Біле вино – 50 мл.
Приготування страви:
1. Підготовлене м’ясо нарізати на порційні шматки і відбити. Посолити і поперчити.
2. На розпеченій сковороді розтопити вершкове масло і швидко обсмажити в ньому біфштекси з двох сторін. Зменшити вогонь до мінімального і скропити м’ясо 1 столовою ложкою білого вина. Гасити ще 3-5 хвилин і перекласти в сервірувальне блюдо. У сковороду, де смажилося м’ясо влити вино, коньяк і бульйон.
3. На сильному вогні довести до кипіння і перелити в блюдо з біфштексами.
Leave a Reply