Бифштекс в коньячном соусе

РЕЦЕПТ – Біфштекс у коньячному соусі.

Біфштекс під коньячним соусом. Стильну, цікаву та смачну страву я хочу запропонувати вашій увазі. Їм Ви зможете почастувати своїх гостей. До нашого варіанту біфштекс ми подаємо насичений вершково-коньячний соус – це дуже смачно.

Час приготування: 45 хв. • 348 ккал. для 4 людей.

Вам знадобиться:

  • Сіль за смаком,
  • Яловичина (вирізка) – 650 г.,
  • Коньяк – 250 мл.,
  • Перець за смаком,
  • Масло вершкове – 2 ст. л.,
  • М’ясний бульйон – 100 мл.,
  • Біле вино – 50 мл.

Приготування страви:

1. Підготовлене м’ясо нарізати на порційні шматки і відбити. Посолити і поперчити.

2. На розпеченій сковороді розтопити вершкове масло і швидко обсмажити в ньому біфштекси з двох сторін. Зменшити вогонь до мінімального і скропити м’ясо 1 столовою ложкою білого вина. Гасити ще 3-5 хвилин і перекласти в сервірувальне блюдо. У сковороду, де смажилося м’ясо влити вино, коньяк і бульйон.

3. На сильному вогні довести до кипіння і перелити в блюдо з біфштексами.