Запеченный картофель, фаршированный салатом

На 6 осіб • Приготування: 40 хв. • 275 ккал.

Вам знадобиться:

– 6-8 великих картоплин

– 3 яйця

– 100 мл сметани

– 2 плавлених сирка

– 1/2 банки солодкої кукурудзи

– 1 солодкий перець

– 100 г сиру

– зелень

– сіль

– 2 ст. л. майонезу

– рослинна олія

– 50 г шинки

– 50 г цибулі-порею

Приготування:

1. Картоплю помий зі щіточкою. Змастити рослинним маслом і посолити. Запікати до готовності. Яйця відварити круто, почисти, нарізати кубиками. Зелень помий, просуши, дрібно наріж.

2. Для 1-ї начинки змішай нарізану кубиками шинку, сир, сметану, дрібно нарізані зелень і білу частину цибулі порею, сіль. Плавлений сирок натри на тертку. Перець очисти від насіння, наріж кубиками.

3. Для 2-й начинки змішай яйця, плавлений сирок, кукурудзу, перець, майонез. Зроби на картоплі хрестоподібний надріз, вийми частина м’якоті. Нафаршируйте начинкою, прикрась зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.