Запечена картопля, фарширована салатом
На 6 осіб • Приготування: 40 хв. • 275 ккал.
Вам знадобиться:
– 6-8 великих картоплин
– 3 яйця
– 100 мл сметани
– 2 плавлених сирка
– 1/2 банки солодкої кукурудзи
– 1 солодкий перець
– 100 г сиру
– зелень
– сіль
– 2 ст. л. майонезу
– рослинна олія
– 50 г шинки
– 50 г цибулі-порею
Приготування:
1. Картоплю помий зі щіточкою. Змастити рослинним маслом і посолити. Запікати до готовності. Яйця відварити круто, почисти, нарізати кубиками. Зелень помий, просуши, дрібно наріж.
2. Для 1-ї начинки змішай нарізану кубиками шинку, сир, сметану, дрібно нарізані зелень і білу частину цибулі порею, сіль. Плавлений сирок натри на тертку. Перець очисти від насіння, наріж кубиками.
3. Для 2-й начинки змішай яйця, плавлений сирок, кукурудзу, перець, майонез. Зроби на картоплі хрестоподібний надріз, вийми частина м’якоті. Нафаршируйте начинкою, прикрась зеленню.
Leave a Reply