Запечена картопля, фарширована салатом
РЕЦЕПТ – Запечена картопля, фарширована салатом.
Запечена картопля – чудовий варіант гарніру на обід. Запечена за цими рецептами картопля, підійде як основна страва та і як гарнір. Це одна з найсмачніших і красивих картопляних страв. Її можна приготувати як для повсякденного вжитку, так і святкового столу.
Час приготування: 40 хв. • 275 ккал. для 6-х людей.
Вам знадобиться:
- 6-8 великих картоплин,
- 3 яйця,
- 100 мл. сметани,
- 2 плавлених сирка,
- 1/2 банки солодкої кукурудзи,
- 1 солодкий перець,
- 100 г. сиру,
- Зелень,
- Сіль,
- 2 ст. л. майонезу,
- Рослинна олія,
- 50 г. шинки,
- 50 г. цибулі-порею.
Приготування страви:
1. Картоплю помий зі щіточкою. Змастити рослинним маслом і посолити. Запікати до готовності. Яйця відварити круто, почисти, нарізати кубиками. Зелень помий, просуши, дрібно наріж.
2. Для 1-ї начинки змішай нарізану кубиками шинку, сир, сметану, дрібно нарізані зелень і білу частину цибулі порею, сіль. Плавлений сирок натри на тертку. Перець очисти від насіння, наріж кубиками.
3. Для 2-й начинки змішай яйця, плавлений сирок, кукурудзу, перець, майонез. Зроби на картоплі хрестоподібний надріз, вийми частина м’якоті. Нафаршируйте начинкою, прикрась зеленню.
Leave a Reply