Печена картопля з начинкою із сиру
РЕЦЕПТ – Печена картопля з начинкою із сиру.
Хочете смачно запекти картоплю? Спробуйте зробити це з грибами і “творожним” сиром. Запевняю, результат Вас дуже потішить. Страва виходить дуже насиченою та смачною. Начинка може бути абсолютно будь-який – солоний сир, твердий сир з часником і зеленню, паштет з печінки або … Експериментуйте і у Вас все вийде.
Час приготування: 92 хвилини.
В одній порції – 330 ккал.
Білки – 8 г., жири – 15 г., вуглеводи – 38 г.
Вам знадобиться:
На 1 порції:
- 1 велика бульба картоплі,
- Сіль,
- Мелений чорний перець,
- 50 г. стручкової квасолі,
- 30 г. лисичок,
- 1 чайн. ложка оливкової олії,
- 1/2 стручка червоного солодкого перцю,
- 1 стебло зеленої цибулі,
- 75 г. сиру з томатами та пряними травами,
- Мелена слабо пекуча паприка.
Приготування страви:
1. Картопля, не очищаючи, вимити та обсушити. Рясно змастити олією, посолити і поперчити. Покласти на вистелену папером для випікання деко і запікати в духовці 60 хв при 200 °.
2. Стручки квасолі розрізати навпіл і варити 8 хв у підсоленій воді до напівм’якості, відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
3. Гриби підсмажити, посолити, поперчити та додати квасолю.
4. Перець нарізати дрібними кубиками. Зелену цибулю вимити, посікти і змішати з перцем. Додати сир і приправити меленою паприкою.
5. Картоплю вийняти з духовки, хрестоподібно надрізати і викласти зверху соус. Доповнити сумішшю грибів із квасолею.
Leave a Reply