Печеная картошка с начинкой из творожного сыраРЕЦЕПТ – Печена картопля з начинкою із сиру.

Хочете смачно запекти картоплю? Спробуйте зробити це з грибами і “творожним” сиром. Запевняю, результат Вас дуже потішить. Страва виходить дуже насиченою та смачною. Начинка може бути абсолютно будь-який – солоний сир, твердий сир з часником і зеленню, паштет з печінки або … Експериментуйте і у Вас все вийде.

Час приготування: 92 хвилини.

В одній порції – 330 ккал.

Білки – 8 г., жири – 15 г., вуглеводи – 38 г.

Вам знадобиться:

На 1 порції:

  • 1 велика бульба картоплі,
  • Сіль,
  • Мелений чорний перець,
  • 50 г. стручкової квасолі,
  • 30 г. лисичок,
  • 1 чайн. ложка оливкової олії,
  • 1/2 стручка червоного солодкого перцю,
  • 1 стебло зеленої цибулі,
  • 75 г. сиру з томатами та пряними травами,
  • Мелена слабо пекуча паприка.

Приготування страви:

1. Картопля, не очищаючи, вимити та обсушити. Рясно змастити олією, посолити і поперчити. Покласти на вистелену папером для випікання деко і запікати в духовці 60 хв при 200 °.

2. Стручки квасолі розрізати навпіл і варити 8 хв у підсоленій воді до напівм’якості, відкинути на друшляк і обдати холодною водою.

3. Гриби підсмажити, посолити, поперчити та додати квасолю.

4. Перець нарізати дрібними кубиками. Зелену цибулю вимити, посікти і змішати з перцем. Додати сир і приправити меленою паприкою.

5. Картоплю вийняти з духовки, хрестоподібно надрізати і викласти зверху соус. Доповнити сумішшю грибів із квасолею.