Запеченные блины с курицей и шампиньонамиРЕЦЕПТ – Запечені млинці з куркою та печерицями.

Тонкі ніжні млинці та начинка з курки, грибів та сиру чудово поєднуються. При цьому млинці виходять дуже ситними та соковитими. Ця страва дивовижна. Воно чудово підійде як перекус будинку або на роботі, стане відмінною закускою. Домашні млинці з несолодкою начинкою можуть стати ще смачнішими, якщо їх запекти.

Час приготування: 60 хвилин для 2-х людей.

Інгредієнти:

  • Яйце – 5 штук,
  • Борошно пшеничне – 300 грамів,
  • Куряче філе – 300 грамів,
  • Печериці – 200 грамів,
  • Цибуля – 1 головка,
  • Олія – 50 грамів,
  • Сир твердий – 30 грамів,
  • Вершкове масло 82% – 60 грамів,
  • Сіль – 1 щіпка,
  • Цукор – 2 чайні ложки,
  • Сметана жирністю 15% – 350 грамів,
  • Молоко добірне – 400 мілілітрів.

Приготування страви:

1. Змішати всі інгредієнти для тесту, трохи збити, підсмажити млинці з 2х сторін на сковороді, змащеній олією.

2. Куряче філе відварити протягом 20 хвилин, остудити, розібрати на волокна.

3. Шампиньйони порізати кубиками, збризкати соком лимона, щоб не почорніли. Цибулю порізати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору, додати гриби, смажити, доки не випарується вода, додати борошно, сметану, посолити, поперчити

4. Змішати курку та гриби.

5. У кожен млинець загорнути конвертиком одну ложку фаршу, щільно укласти млинці в жароміцну форму.

6. Змішати жовтки, сметану і натертий твердий сир.

7. Залити цією сумішшю млинці і поставити в духовку на 15-20 хвилин.

8. Подавати краще гарячими.