Спекти класичний чорний хліб в хлібопічціРЕЦЕПТ – Спекти класичний чорний хліб в хлібопічці.

Використовувати при готуванні бажано свіжі дріжджі. Якщо ви замінюєте інгредієнти, то враховуйте кількість рідких і сипучих. Обов’язково, провіюйте борошно, тоді виріб вийде ніжним і повітряним.

Час приготування: 3-4 години.

Інгредієнти:

  • Мука пшенична — 1 стакан,
  • Борошно житнє — 2 склянки,
  • Мед — 2 ст. ложки,
  • Рослинне масло — 2 ст. ложки,
  • Сіль — 2 ч. ложки
  • Темний Солод житній — 2 ст. ложки,
  • Коріандр мелений — 2 ч. ложки,
  • Дріжджі — 2 ч. ложки,
  • Вода — 370 мл.

Приготування страви:

1. В солод заздалегідь наливаємо 60 мл окропу, щоб його запарити, ретельно його розмішуємо. У форму встановлюємо лопатку для житнього хліба, викладаємо інгредієнти у форму, борошно двох видів, сіль, мед, масло рослинне, коріандр мелений, вливаємо 250 мл води і запарений солод, після чого наливаємо 50 мл. води кухоль де був солод, щоб видалити залишки і виливаємо у форму.

2. Ставимо форму в хлібопіч, завантажуємо 2 ч. ложки дріжджів, виставляємо режим «Випічка житнього хліба тиснемо на старт. Час приготування 3,5 години.

3. Виріб готовий, виймаємо форму з електропічки і виймаємо буханець.

Розрізаємо булочку і дивимося, щоб усередині пропеклась, потім можна насолоджуватися чудовою випічкою.

Приємного апетиту.