Салат осінній
На 5 персон • Приготування: 15 хв. • 205 ккал.
Вам знадобиться:
– 1/2 ст. пророслих насіння гарбуза
– 200 г синьої капусти
– 20 оливок
– сіль
– 1/2 ч. л. цукру
– 1 ч. л . соєвого соусу
– 1 ст. л. лимонного соку
– оливкова олія
– 30 г зеленої цибулі
Приготування:
1. Нашаткуй капусту і перетри її з сіллю. Додай цукор.
2. Зелені пір’я дрібно наріж.
3. Змішай капусту з зеленою цибулею, додай маслини і насіння.
4. Виклади салат на блюдо, скропи лимонним соком, заправити соєвим соусом і оливковою олією.
5. У салат можеш додати часникові сухарики. 2 скибочки хліба наріж кубиками. Залий рослинним маслом, змішаним з 2 подрібненими зубчиками часнику. Дай настоятися і через 10 хв обсмажити хліб до золотистої скоринки.
Leave a Reply