Салат осенний

На 5 персон • Приготування: 15 хв. • 205 ккал.

Вам знадобиться:

– 1/2 ст. пророслих насіння гарбуза

– 200 г синьої капусти

– 20 оливок

– сіль

– 1/2 ч. л. цукру

– 1 ч. л . соєвого соусу

– 1 ст. л. лимонного соку

– оливкова олія

– 30 г зеленої цибулі

Приготування:

1. Нашаткуй капусту і перетри її з сіллю. Додай цукор.
2. Зелені пір’я дрібно наріж.
3. Змішай капусту з зеленою цибулею, додай маслини і насіння.
4. Виклади салат на блюдо, скропи лимонним соком, заправити соєвим соусом і оливковою олією.
5. У салат можеш додати часникові сухарики. 2 скибочки хліба наріж кубиками. Залий рослинним маслом, змішаним з 2 подрібненими зубчиками часнику. Дай настоятися і через 10 хв обсмажити хліб до золотистої скоринки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.