Яблучний пиріг з корицею в мультиварці
РЕЦЕПТ – Яблучний пиріг з корицею в мультиварці.
Соковита яблучна начинка в легкому та ніжному бісквіті – так одним реченням можна описати яблучний пиріг, приготовлений у мультиварці. Це проста та смачна страва, яка буквально тане в роті. Готуйте яблучний пиріг на сніданок, десерт і як перекус.
Готується він дуже просто, і все що від вас буде потрібно перед тим, як відправити тісто в каструлю, — це збити яйця з цукром і додати борошно. З часу підготовка займає хвилин 10-15, все інше зробить електрична помічниця.
Час приготування: 74 хвилини.
Інгредієнти:
- Борошно хлібопекарська — 6 ст. л.,
- Яйця – 4 шт.,
- Цукровий-пісок — 5 ст. ложок,
- Пакетик ваніліну,
- Кориця — 0,5 ч. ложки,
- Яблука — 3 шт. середнього розміру,
- Цукрова пудра.
Приготування страви:
1. Для приготування начинки знадобиться 3 яблука середнього розміру. Їх слід помити, нарізати на часточки. Слідкуйте за тим, щоб в часточках не залишалося кісточок.
2. З’єднати яйця з цукром, а потім збити їх на комбайні або міксері 5 хвилин. Цукор слід підсипати до яєць невеликими порціями, оскільки від цього маса буде набагато пишніше.
3. Додати борошно, акуратно вмішуючи її до збільшилася в обсязі масі. А щоб пиріг був ароматним додати пакетик ваніліну. У змащену чашу вилити ½ частину тіста.
4. Розкласти половину нарізаних яблук на тісто і посипати меленою корицею. Залити рештою рідким тістом. Поверхню прикрасити рештою часточками яблук.
5. Чашу поставити в каструлю і вибрати режим «випічка» 60 хвилин. З допомогою лотка для варіння на пару дістати випічку з форми. Як тільки пиріг охолоне, рівномірно посипати цукровою пудрою.
Leave a Reply