Яблучний пиріг з корицею в мультиварціРЕЦЕПТ – Яблучний пиріг з корицею в мультиварці.

Соковита яблучна начинка в легкому та ніжному бісквіті – так одним реченням можна описати яблучний пиріг, приготовлений у мультиварці. Це проста та смачна страва, яка буквально тане в роті. Готуйте яблучний пиріг на сніданок, десерт і як перекус.

Готується він дуже просто, і все що від вас буде потрібно перед тим, як відправити тісто в каструлю, — це збити яйця з цукром і додати борошно. З часу підготовка займає хвилин 10-15, все інше зробить електрична помічниця.

Час приготування: 74 хвилини.

Інгредієнти:

  • Борошно хлібопекарська — 6 ст. л.,
  • Яйця – 4 шт.,
  • Цукровий-пісок — 5 ст. ложок,
  • Пакетик ваніліну,
  • Кориця — 0,5 ч. ложки,
  • Яблука — 3 шт. середнього розміру,
  • Цукрова пудра.

Приготування страви:

1. Для приготування начинки знадобиться 3 яблука середнього розміру. Їх слід помити, нарізати на часточки. Слідкуйте за тим, щоб в часточках не залишалося кісточок.

2. З’єднати яйця з цукром, а потім збити їх на комбайні або міксері 5 хвилин. Цукор слід підсипати до яєць невеликими порціями, оскільки від цього маса буде набагато пишніше.

3. Додати борошно, акуратно вмішуючи її до збільшилася в обсязі масі. А щоб пиріг був ароматним додати пакетик ваніліну. У змащену чашу вилити ½ частину тіста.

4. Розкласти половину нарізаних яблук на тісто і посипати меленою корицею. Залити рештою рідким тістом. Поверхню прикрасити рештою часточками яблук.

5. Чашу поставити в каструлю і вибрати режим «випічка» 60 хвилин. З допомогою лотка для варіння на пару дістати випічку з форми. Як тільки пиріг охолоне, рівномірно посипати цукровою пудрою.