Аджика гостра: на 4 банки по 0,5 літри на зиму
РЕЦЕПТ– Аджика гостра: на 4 банки по 0,5 літри на зиму.
Секрети смачної аджики: покроковий рецепт на 4 банки. Ця аджика виходить дуже смачною, пікантною та ароматною. Для любителя гострої кухні цей рецепт просто ідеальний. Рецепт розрахований на чотири банки обсягом 400 мл. Швидше записуйте рецепт.
Час приготування: 140 хвилин.
Інгредієнти:
- Перець Чилі – 1000 грам;
- Болгарський перець – 500 грам;
- Часник – 100 грам;
- Кінза – 50 грам;
- Петрушка – 50 грам;
- Зелень селери – 50 грам;
- Оцет – 2 столові ложки;
- Коріандр мелений – чайна ложка;
- Кухонна сіль – 250 грам;
- Олія соняшникова.
Приготування закрутки:
1. Розкладіть перець Чилі на тацю, і залиште в’ялитися в тіні на 3 дні. Після надягніть рукавички, і позбавтеся насіння і плодоніжки.
2. У сотейнику закип’ятіть оцет і дайте йому охолонути.
3. Перекрутіть через м’ясорубку всі овочі, зелень і перемішайте до однорідності.
4. Додайте всі спеції, оцет, перемішайте та залиште на три доби. За цей час не забувайте перемішувати суміш.
5. Розкладіть аджику в стерильні банки, залийте невеликою кількістю олії і закрийте кришками.
Зберігайте аджику у підвалі або в прохолодному місці.
Приємного апетиту!
Leave a Reply