Аджика острая: на 4 банки по 0,5 літри на зимуРЕЦЕПТ– Аджика гостра: на 4 банки по 0,5 літри на зиму.

Секрети смачної аджики: покроковий рецепт на 4 банки. Ця аджика виходить дуже смачною, пікантною та ароматною. Для любителя гострої кухні цей рецепт просто ідеальний. Рецепт розрахований на чотири банки обсягом 400 мл. Швидше записуйте рецепт.

Час приготування: 140 хвилин.

Інгредієнти:

  • Перець Чилі – 1000 грам;
  • Болгарський перець – 500 грам;
  • Часник – 100 грам;
  • Кінза – 50 грам;
  • Петрушка – 50 грам;
  • Зелень селери – 50 грам;
  • Оцет – 2 столові ложки;
  • Коріандр мелений – чайна ложка;
  • Кухонна сіль – 250 грам;
  • Олія соняшникова.

Приготування закрутки:

1. Розкладіть перець Чилі на тацю, і залиште в’ялитися в тіні на 3 дні. Після надягніть рукавички, і позбавтеся насіння і плодоніжки.

2. У сотейнику закип’ятіть оцет і дайте йому охолонути.

3. Перекрутіть через м’ясорубку всі овочі, зелень і перемішайте до однорідності.

4. Додайте всі спеції, оцет, перемішайте та залиште на три доби. За цей час не забувайте перемішувати суміш.

5. Розкладіть аджику в стерильні банки, залийте невеликою кількістю олії і закрийте кришками.

Зберігайте аджику у підвалі або в прохолодному місці.

Приємного апетиту!